Voditeljica Jovana Jeremić strastveno je iznijela svoje mišljenje o razvodu pjevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Nakon 24 godine braka, Dragana i Toni odlučili su raskinuti brak, što je voditeljicu Jovanu Jeremić razočaralo.

“Čak i nakon udaje, od žena se često očekuje da daju prednost obiteljskom životu u odnosu na karijeru. No, to nije slučaj s Draganom, koja i kao multimilijunašica ostaje predana uspješnoj karijeri.

Što se mene tiče, nikada ne bih odustala od svoje karijere, bez obzira koliko uspješna ili bogata postala. To je odluka koju čak ni najistaknutije osobe, poput Rockefellera, ne bi donijele.”

Naime, Jovana Jeremić istaknula je koliko je važno zauzeti se za sebe u vezi. Ako otkrijete da vas partner vara i ne poštuje, ključno je progovoriti i poduzeti nešto, čak i ako to znači razvod. Stav je zauzela komentirajući pjevačičin odnos sa suprugom Tonijem.

“Znamo li tko je Toni? Sredstva koja Toni posjeduje stekao je njegov otac, a ne sam Toni. Njezina interakcija s njim oblikovala je njezinu percepciju o tome tko je on.”

“Dragana mora da smrša da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i ovo je rezultat. Uprkos mojoj ljubavi prema njoj, nema razloga da u ovom trenutku preuzme ulogu žrtve. Sama je to navukla na sebe.”

Preporučujemo