Osjećaji princa Williama u vezi sa zdravljem njegove supruge Kate Middleton ne mogu se opisati riječima, ispunjeni su dubokom zabrinutošću i dubokom tugom. Vijest da princeza od Walesa boluje od rakadočekana je s nevjericom prijestolonasljednika britanskog dvora.

Još od prve operacije u januaru, on je stalno bio uz nju. Unatoč optimističnim predviđanjima liječnika, marljivo je izvršavao svoje obveze bez greške.

U mnogočemu se može tvrditi da je i to bila pogreška, jer kad god bi se samostalno pojavio u javnosti, to je medijima davalo priliku da nagađaju o princezinoj dobrobiti.

Posljednjih mjeseci Kate i William trpe nezamislive boli koje ni mediji ni javnost nisu mogli dokučiti, a svašta se nagađalo i raspravljalo. Kate je bila podvrgnuta operaciji abdomena uz uvjerenje da njezino stanje nije kancerogeno.

Međutim, kada su primljeni rezultati biopsije, prognoza je zadala šokantan i razoran udarac. Dubina tuge princa Williama najjasnije je prikazana njegovim nedolaskom na pogrebnu službu u čast grčkog kralja Constantina.

Izvješća sugeriraju da su on i Kate primili porazne vijesti istog dana, stvarnost s kojom se još uvijek bore. Unatoč vlastitim emocionalnim previranjima, trude se zadržati pribranost zbog svoje djece i pomoći im da razumiju izazove s kojima se njihova majka suočava.

Preporučujemo