Prije borbe s rakom, Kate Middleton imala je značajnu medicinsku povijest jer je iskusila razne druge bolesti.

U januaru je Kate Middleton bila podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u bolnici u Londonu. Nakon zahvata vratila se u Windsor na oporavak. Međutim, medicinski stručnjaci koji su provodili testove nakon operacije otkrili su prisutnost neidentificirane vrste raka.

Ožiljak od 8 centimetara na glavi

Godine 2011., tijekom Kateina solo kraljevskog angažmana na privatnoj večeri uz crnu kravatu organiziranoj u Clarence Houseu, promatrači su ugledali ožiljak od 8 cm koji je krasio lijevu stranu njezine glave. Ovaj ožiljak potječe iz njezina djetinjstva.

Potvrđeno je da je ožiljak na njezinu tijelu izravan rezultat kirurškog zahvata koji je proveden tijekom njezina djetinjstva. U službenom priopćenju pojašnjava se da ožiljak označava operaciju u djetinjstvu, a ujedno se naglašava da će pojedinosti zahvata ostati povjerljive.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji potvrdili su da je dotična operacija vrlo značajna, iako nisu navedeni nikakvi dodatni detalji.

Jutarnje mučnine

Godine 2013. princeza je doživjela trodnevnu hospitalizaciju zbog intenzivnih jutarnjih mučnina tijekom trudnoće s Georgeom. Tražeći liječničku pomoć, primljena je u dugogodišnju privatnu bolnicu koja je služila kraljevskoj obitelji više od sto godina.

Tijekom trudnoće s Charlotte i Luijem često je imala napade povraćanja, ali se uspjela izboriti sa simptomima meditacijom i tehnikama dubokog disanja, kako je kasnije otkrila.

Operacija abdomena

U januaru se princeza pripremala za značajan kirurški zahvat na abdomenu te je bila u bolnici dva tjedna. Nakon što je primljena u londonsku kliniku u Maryleboneu, mogla se vratiti u Windsor i primati stalnu njegu svoje obitelji dok je nastavljala svoj oporavak.

Znatiželju javnosti potaknulo je njezino povlačenje iz javnosti, što je dovelo do naleta aktivnosti na platformama društvenih medija i pojave neutemeljenih teorija zavjere.

Dijagnoza raka

U početnim fazama svog medicinskog putovanja, Kate je otkrila da je trenutno podvrgnuta liječenju za neobjavljenu vrstu raka. Prije operacije abdomena nije bilo konačne potvrde o prisutnosti raka. Ipak, liječnički pregledi obavljeni nakon operacije otkrili su postojanje bolesti.

Preporučujemo