Zdravko Čolić je nesumnjivo jedan od najcjenjenijih zabavljača na Balkanu, poznat po svojim trajnim hitovima. Mnoštvo medijskih tekstova opširno je pratilo njegovu trijumfalnu karijeru, dok se pjevač, iskreno govoreći o svojim budućim poduhvatima, svjesno suzdržavao od otvaranja teme svoje porodice. Poznato je da je on uporno nastojao da svoje porodične poslove zaštiti od znatiželjnih očiju medija. Uprkos njegovim naporima da zaštiti svoje ćerke od medija, evidentno je da su kao odrasle prigrlile reflektore. Naime, Una Čolić, starija partnerica muzičara, samouvjereno se bavi publikom kroz različite društvene platforme, otvoreno dijeleći lične detalje o svom životu.

 

Od novosti o njenim pozorišnim nastojanjima do uključivanja diskusija o njenim interesima, ona neustrašivo prihvaća javno prisustvo. Unine objave na društvenim mrežama privukle su brojne sljedbenike, među kojima su različite starosne grupe, uključujući i očeve kolege. Očigledno je da Čola, njen otac, nema ovlasti nad sadržajem koje Una želi dijeliti na svojim društvenim platformama.

 

 

U slučaju da se neko raspita za Uninu privatnost, Zdravko bi se, kao zaštitnički otac, nesumnjivo suzdržao od otkrivanja bilo kakvih ličnih podataka o svojoj kćeri. Međutim, nakon razmišljanja, shvatio je da se nema razloga miješati u Unine odluke, jer je ona sposobna mlada žena koja je u potpunosti svjesna posljedica svojih postupaka. Kao marljiva studentica, ona shvaća implikacije svog prisustva na društvenim mrežama i odgovorna je za sadržaj koji odabere da širi.

 

 

Dostavljeni podaci snažno ukazuju na to da Una dosljedno dijeli provokativne sadržaje. Očigledno je da se njen značajan porast popularnosti u velikoj mjeri pripisuje ovom strateškom pristupu. Nedavna objava na Instagramu pokazala je njenu strast prema ekstremnim sportovima, dok se neustrašivo upuštala u uzbudljivu avanturu padobranstva. Ovaj hrabar i hrabar podvig oduševio je i zaprepastio njene brojne pratioce, dok je Čolu i njegovu suprugu zatekao nespremne.