Svetlana Ceca Ražnatović u posljednje vrijeme sve češće organizira koncerte diljem regije te se često pojavljuje kao posebna gošća na privatnim događanjima.

Motivacija joj je da osigura sredstva za snimanje novog albuma i ponovno održavanje koncerta na Ušću, za što joj je potrebna pozamašna svota od dva milijuna eura.

Primajući stalan niz poruka od svojih vjernih obožavatelja koji izražavaju želju i za albumom i za koncertom, Svetlana je iskoristila trenutak da ponovno procijeni financijske zahtjeve za ove pothvate.

Postalo joj je jasno da će morati dublje uroniti u industriju kako bi svojim vjernim pristašama pružila istu razinu izvrsnosti koja ih je osvojila od samog početka njezine slavne karijere duge tri desetljeća.

Godine 2016. predstavila je svoj najnoviji album, a drugi koncert na Ušću, koji je pratilo 130.000 ljudi, održala je 2013. Nakon toga pjevačica je objavila nekoliko singlova, ali je ograničila nastupe uživo.

Prema našim izvorima, Ceca je ove godine imala namjeru da predstavi novi album i organizuje koncert na Ušću. No, nakon što je od skladatelja dobila nezadovoljavajuće brojke, Ražnatović je preispitala situaciju i prepoznala pozamašnu svotu potrebnu za ispunjenje njezinih želja.

Preporučujemo