Prema riječima Nebojše Tubića Žapca, proslavljeni domaći sportaš bio je u isto vrijeme u u vezi sa Nevenom Stamenković i Svetlanom Cecom Ražnatović.

Nebojša Tubić Žabac, biznismen poznat po svojoj kontroverznoj naravi i prošloj vezi s pjevačicom Gocom Božinovskom, u nedavnom je televizijskom istupu iznio intrigantne informacije o Cecinim druženjima s rukometašem Kapisodom.

Tijekom emisije Žabac se dotaknuo i sklonosti Eleni Karić prema bogatstvu te njezine veze s Andrijom Draškovićem, istaknuvši kako su mnoge pjevačice sklone vezama s dominantnim muškarcima. Žabac je izrazio uvjerenje da muškarci imaju moć u svijetu, a žene nad muškarcima.

Priznao je Eleninu financijsku oštroumnost i istaknuo kako je Andrija sa svojim imućnim podrijetlom, modernim odijevanjem i trendseterskom naušnicom privlačan izbor za svaku ženu. Žabac je u šali primijetio da bi on, da je žena, rado prvi krenuo u vezu s njim.

Žabac je u emisiji iznio još detalja: “Šijan je, kao i Kapisoda, bio relativno poznat lik, sportaš izuzetne ljepote. Kapisoda, rukometaš, i Nevena Stamenković u to su vrijeme bili u ljubavnoj vezi a švalerisao se sa Cecom tajno.

Ceca ga je skrivalaod muža, pošto je on bio opasan, da ne sazna za tu vezu, sad to prvi put govorim”, rekao je Žabac u emisiji.

Preporučujemo