Poređenje vaših omiljenih poznatih ličnosti uzbudljiva je tema za bezbrojne pojedince. U domenu narodne muzike postoji ekskluzivna grupa imena koja su zaista izdržala test vremena i ostala izuzetno relevantna tokom godina. Lepe Brena, Dragana Mirković i Ceca Ražnatović su među ovim izuzetnim ikonama, čije su karijere počele u prethodnim decenijama i nastavljaju da cvetaju sa nepokolebljivim značajem i danas.Već duže vreme kruže priče o prikrivenom rivalstvu Milice Pavlović i Aleksandra Prijovića.

 

 

Ovi izuzetni mladi pojedinci ne samo da poseduju ogroman talenat, već se mogu pohvaliti i impresivnom lepezom hitova na top listama, očaravajući odanu publiku koja vatreno prati njihov put od njihovog početka na cenjenom takmičenju “Zvezde Granda”. Zanimljivo je da su oba izvođača nedavno predstavila nove albume i krenula na turneje širom zemlje: “From East to West” i “Lion”.

 

 

Kao odgovor, Aleksandra je impresivno organizovala konferenciju za novinare, najavljujući sopstvene zadivljujuće nastupe na istom mestu, ne jednom već dva puta, 29. i 30. septembra. pojavile su se o Miličinom početnom razočaranju što je Aleksandra nastupala pre nje. Međutim, važno je istaći da bi ovakav razvoj događaja zapravo mogao ići na ruku Milici, dajući joj dovoljno vremena da se temeljno pripremi za svoj koncert.

 

Bez sumnje, oba umjetnika će nesumnjivo izvesti izvanredne i nezaboravne izvedbe. Nepokolebljiva posvećenost koju i Milica i Aleksandra donose svom zanatu i karijeri očigledna je svima koji tome svedoče. Ne znači da se drugi ne trude, ali ponekad je potrebno samo malo sreće da sve savršeno dođe na svoje mjesto. S obzirom na to da se bavim pevanjem od svoje 14. godine, čvrsto verujem da je došao trenutak za moj veliki solistički koncert. Milici – Aleksandri Prijović iskreno želim da i dalje uspevam.

Preporučujemo