Šokantno je otkriće kada je objavljeno da je Melina Džinović nasilno ušla u kuću Harisa Džinovića na Senjaku, gdje živi njen bivši suprug sa dvoje djece, Kanom i Đinom.

Vijest se munjevito proširila i privukla pozornost medija koji su se odmah okupili ispred luksuzne vile u kojoj se incident dogodio. Haris, nakon što je svjedočio upadu, nije gubio vrijeme kontaktirajući vlasti, što je natjeralo Melinu da brzo ode u svom luksuznom vozilu.

Bio je to uistinu zapanjujući i pomalo uznemirujući prizor kada je Melina tom prilikom prošla pored vlastitog sina Kana ne primijetivši njegovu prisutnost, gotovo kao da ga nije prepoznala.

U nedavnom intervjuu poznati pjevač otkrio je da Kan gaji osjećaje bijesa prema Melini te da mu se nije javila više od mjesec dana. Unatoč zategnutim odnosima koje trenutno ima sa svojim nasljednikom, modna dizajnerica nedavno se pozabavila tom temom, govoreći i o djeci.

” Nemam problem sa djecom. Nisu ispunjena ljutnjom, oni su obična djeca i ja sam s njima zadovoljna. Njihove aktivnosti su sasvim normalne, kao i kod svake druge djece. Idu na odgovarajuća mjesta, pod strogim nadzorom, a društvo im prave i dobri prijatelji”, rekla je jednom prilikom Melina.

Ipak, kasnije je priznala da su djeca imala jaču vezu s ocem. Melina je u tom trenutku izjavila da su djeca sklonija višem strahu od nje. “To je dinamika koja zahtijeva da netko preuzme tu ulogu, ali općenito, među nama postoji osjećaj ravnoteže.”

Preporučujemo