Mediji su ostali zatečeni nedavnim otkrićem Anastasije Ražnatović i njenog partnera, cenjenog fudbalera Nemanje Gudelje, koji su podelili radosnu vest o rođenju deteta. Sa Nemanjinim isticanjem u javnosti, posebno zbog veze sa Anastasijom, pojavile su se spekulacije o tome da li roditelji odobravaju njegov izbor partnerke.

 

 

 

Sklonost porodice da izrazi svoju naklonost na nekonvencionalne načine na društvenim mrežama zaokupila je pažnju javnosti. Krajem 2022. na Tviteru se pojavila fotografija na kojoj je prikazana Vanja Gudelj, Nemanjina mlađa sestra, kako se srdačno poljubi sa svojim bratom, što je izazvalo kritičke rasprave o njenoj prikladnosti. Suočena sa ispitivanjem, ova izuzetna porodica ostaje odlučna u svom izboru da podijeli intimne trenutke snimljene fotografijom. Nedavno je još jedan talas kontroverzi izazvao portret Oliverinog voljenog sina, Dragi Gudelj. Na ovoj potresnoj slici Dragi nežno naslanja obraz na majčina grudi, gest koji bi nekima mogao biti nekonvencionalan.

 

Međutim, korisnici društvenih mreža zauzeli su prilično omalovažavajući stav, smatrajući ga neprikladnim za njegove godine i uvredom istančanog senzibiliteta. Slično tome, još jedan snimak prikazuje Nemanju Gudelja kako uživa u ranjivosti, dok ga njegova biološka majka obavija s leđa, nežnim poljupcem u njegovo rame. Uprkos neodobravanju autsajdera, neosporno je da ovu porodicu veže neraskidiva veza intimnosti i nepokolebljive podrške. Postoji mnoštvo drugih zadivljujućih fotografija koje očaravaju suštinu porodične intimnosti. U tom periodu, Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u čistom blaženstvu svoje bračne zajednice, negujući svoje težnje da nabave prestižnu imovinu u očaravajućem carstvu Španije.

 

 

Kroz opsežna istraživanja, postalo je jasno da postoji mnoštvo gradova koji su veoma privlačni za brojne pojedince. Prije slavnog vjenčanja ćerke Cece Ražnatović, neophodnu dokumentaciju za boravak u Španiji pribavila je bez muke, uz obilje takvih dokumenata kod njenog partnera.