Gledaoci TV Pink željno iščekuju dolazak velikog rijalitija “Zadruga 7 – Elita”, koji obećava da će nadmašiti sva očekivanja. Prethodni voditelj Darko Tanasijević je podelio nade u ovaj veliki poduhvat. Darko je nagovijestio brojna iznenađenja koja će publiku zasigurno ostaviti krajnje zaprepaštenom.

Iako je možda teško držati predstojeću sezonu u tajnosti, krajnji cilj je ostaviti milione bez daha kada se “Zadruga” vrati u septembru. Darko je naglasio da će nadolazeća sezona biti drugačija od bilo čega do sada, jer se Pink tim neprestano postavlja izazovima da podiže ljestvicu i zasjeni prethodne nastavke. Tanasijević je bio nestrpljiv i nemiran kako se bližila nova sezona, svestan da će se suočiti sa izazovima kao voditelju. Kasting je bio u punom jeku, a Darko je uvjeravao da će biti izuzetnih iznenađenja u izboru novih učesnika. Gledaoci bi imali priliku da razviju naklonost prema nepoznatim licima koja bi postala dio televizijskog predanja.

 

Takođe je poželeo dobrodošlicu zainteresovanima da se prijave za učešće i sarađuju u stvaranju svežeg televizijskog narativa zajedno sa njima, koji će se prepričavati širom okoline. Svi zainteresovani mogu poslati svoju biografiju, fotografiju i kratak video na mejl zadruga7elita@rtvpink.com.

 

 

Velika su očekivanja da “Zadruga 7 – Elita” pruži uzbuđenje, misteriju i neizbrisive trenutke, nadmašujući očekivanja gledalaca i postavljajući nova mjerila u rijaliti programima. Predstojeća sezona “Zadruge 7 – Elite” ne samo da nudi zadivljujuće zabave i zadivljujuće primjere, već uvodi i razne inovacije za dodatno jačanje konkurencije. Prema izvještajima, gledaoci mogu očekivati ​​pojačan naglasak na takmičarskim izazovima, podižući nivoe adrenalina i rivalstva među učesnicima. Osim toga, produkcijski tim je uložio ogroman trud u kreiranju jedinstvenih i neuporedivih igara koje će dovesti u pitanje sposobnosti, domišljatost i drugarstvo takmičara. Ove svježe igre unose uzbudljiv nalet iščekivanja i nepredviđenih okreta, zadivljuju publiku i drže je zaokupljenim ispred svojih televizora.

Preporučujemo