Filip Car je, ne mareći za milost, donio hrabru odluku da javno prikaže intimne razgovore između sebe i Maje. Začudo, to je upravo ono što je Maja od njega tražila. Maja je prethodno upozorila Filipa da će joj, ako otkrije njihove privatne telefonske razgovore, uzvratiti dijeljenjem eksplicitnih fotografija koje joj je poslao.

 

 

 

Međutim, uprkos mogućim posledicama, Filip je odlučio da se ogluši o Majinu pretnju i sada je javno objavio pozive, otkrivajući tako njihove intimne razgovore. Filip Car konačno govori o svojoj romantičnoj vezi sa Majom Marinković, upuštajući se u njihov odnos sa neviđenom transparentnošću tokom televizijskog intervjua uživo.

 

 

 

Karizmatična ličnost samouvjereno otkriva svoj telefon i otkriva mnoštvo uvjerljivih dokaza, uključujući opsežne razmjene tekstualnih poruka i evidencije poziva, pokazujući neospornu vezu koju dijeli sa poznatom starletom. Sa istinskim čuđenjem, Filip otkriva da su Majini neprekidni pozivi postali stalna prisutnost u njegovom životu, ostavljajući za sobom trag bezbroj propuštenih prilika za povezivanje

 

Maja je jasno stavila do znanja da će joj, ako otkrije evidenciju poziva, uzvratiti otkrivanjem svih eksplicitnih fotografija koje je prethodno podijelio s njom. Car je za Pink rekao da ju je ona pozvala da posjeti novi stan koji je nedavno iznajmila. Međutim, Car nije imao namjeru da ide i nije ni razmišljao da je vidi. Car je naglasio da čak i da je htio posjetiti, nema šanse da bi vijest ikada dospjela u medije. Kako bi dokazao svoju nezainteresovanost, Car je ponudio da prikaže brojne propuštene pozive sa Pinka na svom telefonu. Šta je ono što želiš od ovakvog muškarca? Ko je taj koji pokazuje ludilo u ovoj situaciji?

Preporučujemo