U 2024. godini, kako je predvidio poznati bugarski vidovnjak Baba Vanga, svijet će nesumnjivo svjedočiti nizu revolucionarnih događaja. Kvantno računarstvo je spremno da revolucioniše tehnološki sektor sa svojim izuzetnim napretkom.

 

Osim toga, očekuje se porast učestalosti i intenziteta sajber napada usred globalne ekonomske krize. Očekuje se značajan napredak u medicinskoj nauci, iako klimatska kriza može dovesti do katastrofalnih vremenskih pojava. Značajno je da je ove godine otkriven čudesan lijek za rak. Politički pejzaž će biti nabijen tenzijama, obilježenim pokušajima atentata na ruskog predsjednika Putina i terorističkim napadima u Evropi.

 

Dok se potencijalni povratak Donalda Trumpa na mjesto predsjednika nazire, predviđa se i misteriozna bolest povezana s njim. Evropska ekonomija se nalazi na ivici kolapsa dok će dominantna sila na planeti biti “moćni zmaj”. Zapanjujuće, predviđa se da će čovečanstvo uspostaviti kontakt sa vanzemaljskim bićima u naredna dva veka, a prvi susret bi trebalo da se dogodi 2024. Milanović čvrsto tvrdi da Izrael nesumnjivo ima pravo na samoodbranu; međutim, ključno je naglasiti da se ovo pravo ne odnosi na traženje osvete ili uključivanje u neselektivno ubijanje nedužnih civila. U ovom videu svjedočite kako se masakr na festivalu odvija sa najvećom sigurnošću. Dok mladi ljudi radosno plešu, paraglajderi se graciozno spuštaju u pozadini, postavljajući pozornicu za tragične događaje koji slijede.

Žena koja je uhapšena nakon višegodišnjeg upada u svadbe nepozvana: Jela, pila i krala besplatno (Video) svijetu 13. oktobar 2023 0 Djevojka sa festivala smrti hrabro izjavljuje da je njena prijateljica tragično napadnuta i ubijena. Uspon “zmaja”: Baba Vanga je predvidela dominantnu silu poznatu kao “zmaj”. Može li to biti nova globalna sila ili čak bukvalni zmaj? Je li moguće da umjetna inteligencija igra ulogu?! Trampov oživljavanje i zdravstveni problemi: Iako bi Donald Tramp mogao da povrati vlast, boriće se sa zbunjujućom bolešću. Šta bi mogla biti ova zagonetna bolest? Komunikacija sa vanzemaljcima na horizontu: 2024. godine možemo konačno uspostaviti kontakt sa vanzemaljskim bićima.

Preporučujemo