Otkako je Aneli dio “Elite”, obitelji Ahmić i Durdžić su u stalnom sukobu koji ne pokazuje znakove jenjavanja. Svaki dan donosi salvu intenzivnih optužbi između dviju strana.

Međutim, nedavni Facebook komentari Mustafe, Asminovog oca, podigli su napetost na potpuno novu razinu, kao da je zlokobna sila otela situaciju. Ova svađa je nastala zbog njene rasprave o njemu u popularnoj emisiji “Tražim prijatelja” na RED TV-u.

Mustafini komentari, koji su se fokusirali na njegovu bivšu snahu Aneli, mnogi su protumačili kao izrazito oštre i naišli su na oštre negativne reakcije, a mnogi ih smatraju monstruoznima.

Meni je tek sad žao, kad mi je istukla ćerku što nisam otišao kući u Bosnu i ispraznio. Do sad bih je odležao. Do sada bih i odležao. Čak ni ne priznajem Noru kao članicu naše obitelji, možete li shvatiti? Rječito izražavam našu sramotu što je žena, koja je k**va rodila nam unuku. – otkrio je Mustafa, na veliko iznenađenje svojih Facebook prijatelja.

“Duboko me žalosti što je moj otac izložen nizu neistina o mom karakteru. Ispričavam se ne samo svojim roditeljima nego i svima onima koji su doživjeli slične situacije kao rezultat vlastitih životnih pogrešaka.” – rekao je Asmin.

Preporučujemo