Po dolasku u Palatu pravde, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić samouvereno su izrazili nepokolebljivu podršku svom cenjenom kolegi, Miroslavu Miki Aleksiću, veoma cenjenom profesoru glume. Rasprava koja je u toku biće nastavljena snažnim svedočenjem Milene Radulović, hrabro preživele Aleksićevo nedolično ponašanje. Radulovićeva je bila u pratnji njenog nepokolebljivog partnera Ognjena Jankovića, dok je Aleksić stigla u pratnji svog odanog supruga Dušana Savića, poštovanog bivšeg fudbalera.

 

 

Samouvjerena grupa glumaca ujedinila se danas u Palati pravde kako bi pokazala svoju nepokolebljivu podršku kolegi glumcu koji je uhvaćen u dugotrajnom sporu. Milan Marić, Vaja Dujović, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, uz njenog supruga, oduševljeno su bodrili Radulovića, pozivajući je da istraje. Istovremeno, odlučan skup advokata ponosno je razvio transparent ispred Palate pravde, hrabro izjavljujući odanost Mileni Radulović.

 

 

Da ponovimo, Aleksić se trenutno suočava sa četiri optužnice za silovanje, od kojih su dve produžene, kao i pet optužbi za seksualno uznemiravanje, od kojih su dve takođe produžene. Upravo je Milena Radulović hrabro istupila kao prva glumica koja je razotkrila optužbe za seksualno zlostavljanje protiv njega.

 

 

Ubrzo je svoje optužbe ponovila Iva Ilinčić, a hrabro su se javile i brojne druge djevojke koje su podijelile slične priče. Želimo da istaknemo da je na prethodnom ročištu u septembru Aleksićeva odbrana ispoljila skandalozno ponašanje. Međutim, važno je napomenuti da je za Radulovića postojala jaka i glasna podrška. Tokom čitave odbrane Miroslava Aleksića, njegov advokat je koristio liniju ispitivanja koja je bila ne samo neprijatna, već i smišljena da ponizi hrabru glumicu, koja je ostala prisebna tokom čitavog iskušenja. Glumica je bila primorana da odgovara na krajnje neprikladna pitanja, u najmanju ruku.

Preporučujemo