Ana Stanić, renomirana pevačica, tokom svoje duge karijere dosledno je ostala verna svom izrazitom muzičkom stilu. Ne samo da je prepoznata po svom izvanrednom prisustvu na sceni, već njena pozitivna energija i zadivljujuća pojava takođe ostavljaju trajan uticaj na njenu publiku. Bez sumnje, njena harizma je neodoljiva, a njena sposobnost da očara i angažuje svoju publiku je zaista izuzetna. Ana Stanić čvrsto veruje da istinska lepota proizilazi iz unutrašnjeg spokoja i da je usko povezana sa opštim zdravljem i blagostanjem žene.

 

Suočena sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, insulinskom rezistencijom, Ana Stanić se neustrašivo suočila sa ovom preprekom, sprovodeći značajnu transformaciju ishrane, prigrlivši modifikovani meni koji je efikasno rešio njen zdravstveni problem. Samouvjereno je prihvatila promjene u svojim navikama u ishrani, jer je oduvijek preferirala hranljivu hranu. Ona se marljivo pridržava osnovnih principa zdrave prehrane, kao što je izbjegavanje bijelog brašna i pržene hrane.

 

Međutim, ona priznaje da joj šećer povremeno može predstavljati izazov. Kako bi održala svoju posvećenost, umjesto bijelog brašna odlučuje se za hranljiva variva kuhana s maslinovim uljem i tjesteninom od cjelovitih žitarica. Kada je u pitanju kuvanje, Ana Stanić samouvereno priprema jednostavna jela koristeći sastojke koji su dostupni u njenoj kuhinji. Povremeno uživa u večeri vani, ali pažljivo bira narudžbe. Njen izbor su jela sa roštilja, salate, raznovrsna riba i tjestenina od integralnog brašna.

 

Nedavno je bila oduševljena što je otkrila veganske opcije u restoranu i nestrpljivo ih je podijelila na svom Instagram profilu, zajedno sa fotografijom ukusnog obroka. Ana Stanić je odlučna u namjeri da podijeli niz ukusnih i hranljivih jela, inspirišući one koji teže održavanju fit i zdravog oblika tijela. Njene preporuke za ishranu sigurno će motivisati mnoge da se prepuste njenim ukusnim kreacijama.

Preporučujemo