Ana i Rasta su doneli odluku da svoju voljenu ćerku Taru upišu u najprestižniju dostupnu obrazovnu ustanovu. Kako bi Tari osigurala uspjeh na njenom akademskom putu, Rasta je posvetila značajnu svotu novca, ukupno 5.500 eura, za njenu pripremu za polazak u prvi razred. Ana Nikolić Rasta, kao roditelj pun ljubavi i posvećenosti, odlučan je da uloži sve svoje raspoložive resurse u pružanje najboljeg mogućeg obrazovanja njihovoj ćerki. Pevačica Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta doneli su odluku da svoju voljenu ćerku upišu u prestižni vrtić Ljubivoja Ršumovića, koji se nalazi u šarmantnom gradu Sopotu.

 

 

Ovaj izbor odražava njihovu želju da svom mališanu pruže najbolje moguće obrazovanje. Prema pisanju lokalnih medija, par se obavezao da će platiti pozamašnu sumu od 5.500 evra tokom godine, kao investiciju u svetlu budućnost njihove ćerke. Rasta je preuzeo odgovornost finansiranja školovanja svoje ćerke, prema dogovoru između njega i Ane Nikolić. Zajednički je dogovoreno da će Rasta pokriti sve troškove školovanja njihove ćerke, od njenog trenutnog upisa do završetka fakulteta.

 

U sporazumu se takođe navodi da je Rasta spreman da podrži sve obrazovne izbore koje zajedno donesu, osiguravajući da Tara dobije najbolje moguće obrazovanje. Ovu informaciju je anonimni izvor podijelio sa Telegraphom.

 

Nasuprot tome, Tarin otac, proslavljeni reper Stefan Đurić Rasta, odlučno negira da je preterano udovoljavao ćerki. U novije vrijeme, Rasta je napravio intrigantno otkriće izjavivši da joj nikada nije pretjerano ugađao niti mazio, već je zadržao osjećaj pravičnosti u svom pristupu prema njoj. Nijednom nije pribjegao viku ili bilo kakvom obliku fizičke agresije. Priznaje da ga u određenoj mjeri zbunjuje što gaji najviši nivo poštovanja u njenim očima. Bez sumnje, njegov uticaj i uticaj na nju su bili značajni i dalekosežni.

Preporučujemo