Ana Bekuta je u prethodnom periodu bila u epicentru pisanja domaćih medija, zbog svoje svađe sa Dragan Stojkovićem Bosancem. Podsjećamo, sve je krenulo od jdne emisije Zvezdi Granda, gdje su se njih dvoje posvađali oko jedng kandidata, a u cijelu frku uključio se i sam Saša Popović. Mi danas malo govorimo o njenom zdravstvenom stanju, koje se ipak pogoršalo.

Pevačica Ana Bekuta je pre tri nedelje podvrgnuta hitnoj operaciji u Austriji, navodi magazin Scandal. Međutim, kruže glasine da je Bekuta otputovala u Tursku na kozmetičke procedure poput zamjene silikona, liposukcije i zatezanja lica. Ove glasine su potpuno lažne i samo su izmišljotine besposlenih pojedinaca. Istina je da se Bekuta bavi ozbiljnim zdravstvenim problemima, a njena operacija nije bila vezana za bilo kakve estetske intervencije. Iako ne mogu otkriti detalje njenog stanja, mogu vas uvjeriti da je to bila teška stvar. Podvrgnuta je operaciji u inostranstvu i sada se bori za svoje zdravlje. Srećom, Ana je uvek zadržala pozitivan stav, a njeni pravi prijatelji razumeju izazove sa kojima se suočava i njenu nepokolebljivu odlučnost da ih prevaziđe. Ljubazno molim da se oni koji šire ove zlonamjerne laži suzdrže od toga. Ani Bekuti nije potrebna nikakva nepotrebna medijska pažnja niti publicitet.

Scandal izvještava da Anina bliska prijateljica ističe njen jedini fokus na borbu za njeno dobro i traži privatnost. Prijatelj se uzdržava od otkrivanja konkretne dijagnoze, ali uvjerava da je to teška stvar, što je vidljivo iz Aninog potpunog povlačenja iz očiju javnosti. Otkriva se da je Ana neočekivano, ali na sreću na vreme, naletela na svoj zdravstveni problem, zbog čega je bila neophodna neizbežna operacija. Operacija je obavljena u Beču, u Austriji, gdje je i boravila. Srećom, njen oporavak napreduje pozitivno. Uprkos tome što je objavila novi album, Ana odlučuje da se ne promoviše i umesto toga daje prednost svom zdravlju. Planira da se vrati u Zvezde Grand u maju, zaključivši sezonu u kojoj je i počela. Zanimljivo, Ana Bekuta je nedavno otišla u penziju i sada je otkrila da prima dvije plate.

Pevačica je u martu donela odluku da se penzioniše u 64. godini života. Prema izveštajima Granda, pored zarade u Srbiji, nastavlja da prima penziju kojoj kao renomirana estradna umetnica u Austriji već dugi niz godina doprinosi. . Ovu informaciju potvrdila je i sama Ana Bekuta rekavši: “Imam dvije penzije, jednu iz Austrije i jednu iz naše zemlje”. Javila se Marija Šerifović, koja je priznala validnost Anine izjave. Zaista, slično Verici!

Ceca Ražnatović je napomenula da će treću penziju primati od Granda, potvrdio je Saša Popović. „Treću ćeš dobiti od Granda“, ubacila se Popovićeva, a Viki se usprotivila, uz tvrdnju da može da iskusi samo bol u leđima i zubobolju. Ana se javila sa odgovorom.

Zub mi se jednostavno može izvaditi! Imamo i priču o Ani i Bosanki. Bila je jedna pesma koja je postala neverovatno popularna i toliko me je iznerviralo kada je Ana Bekuta došla i uzviknula: “Ovo je prava pesma!” Bio sam užasno raspoložen u tom trenutku, pa sam napravio uvod za pjesmu, takozvani forspiel koji se sada ni ne sećam kako da odsviram, samo da ne postane hit. Obično je kao, “ajde da napravimo uvod koji svi mogu da odsviraju”, otkrio je Boske, otkrivajući da je mislio na pesmu “Rano moja”, koja je objavljena pre otprilike 30 godina, tačnije 1989. godine. Boske je također podijelio svoj pristup radu u studiju, što ga izdvaja od saradnje sa drugim kompozitorima. Jedna pesma, jedna prilika. I danas se pridržavam tog principa.

Produciram pesme na način da bih lično uživao da pevam, a u falsetu mogu da pevam tek nakon temeljne pripreme.

Po dolasku u studio, pevač je potpuno spreman. Međutim, umor postepeno preuzima maha. Razmišljajući o vremenu kada smo snimali Bekutijev inauguracijski album, ona je ušla u studio izbezumljena. Odlučio sam da joj dozvolim da otpeva celu ploču, predlažući da sutradan nastavimo sa radom. Kada je Ana završila sesiju snimanja i raspitala se o našem napretku, odgovorio sam: “Završili smo, ali samo za danas.” Nakon toga smo nastavili da snimamo osam pjesama tokom osam dana, kako je ispričao Boske.

Preporučujemo