Aleksandra Prijović samouvereno je nabavila novi crni BMW, luksuzni četvorotočkaš, čija tržišna vrednost prelazi 150.000 evra. Pevačica se nedavno u njemu prvi put pojavila na rođendanu ćerke svog kuma Ace Pejovića. Prija je uvijek davala prioritet sigurnosti i brzini kada je u pitanju automobil koji vozi. Zato je marljivo tragala za modelom koji bi joj pružio osjećaj sigurnosti kad god je na putu sa sinom. Još jednom, nije oklijevala da investira u svog novog saputnika, jer razumije vrijednost osiguravanja svog duševnog mira. Očigledno je da BMW zauzima posebno mjesto u njenom srcu, jer je i njeno prethodno vozilo, bijelo, pripadalo istom brendu.

 

 

Za to je 2020. dragovoljno platila pozamašnu sumu od 130.000 eura. Dozvolite nam da tvrdimo da su prije tri godine mediji objavili njen angažman ličnog šofera posebno za njen potpuno novi BMW X6. Prija je samouvjereno donijela odluku da unajmi ličnog šofera koji će zadovoljiti njene potrebe za prevozom, kako za njene dnevne aktivnosti tako i za predstojeće nastupe. Za nju je izuzetno rijetka pojava da sama vozi svoj novi džip. Otvoreno priznaje da joj vožnja izaziva ogroman stres, pa se stoga odlučila da zaposli posvećenog vozača.

 

Ovu informaciju medijima je otkrio pouzdan izvor. Aleksandra je oduvek davala prednost bezbednosti i brzini svog automobila. Međutim, otkako je postala Aleksandrova majka, njena glavna briga je da obezbedi najveću sigurnost za svog sina.

Imajući to na umu, marljivo je tražila model automobila koji bi joj pružio osjećaj sigurnosti tokom njihovih putovanja. Kada je konačno otkrila savršeno pristajanje, Prija je samouvjereno uložila u svoj BMW X6, znajući da nudi najbolji paket i čak uključuje funkcije za zaštitu djece za vrata. Otišla je dalje i odlučila se za bijelu boju koju je dodatno platila i prepustila se luksuznim kožnim sjedištima, prenose mediji.

Preporučujemo