U šokantnom preokretu, hrabra policajka iz Gradačca konačno je prekinula šutnju nakon tragičnog masakra. Njena hrabra odluka da progovori izazvala je šok u zajednici, ostavljajući sve zapanjene njenim otkrićima. Svojim snažnim riječima rasvijetlila je ogromnu okrutnost zbog koje su pojedinci pustili suze. Dženana S., policajka iz Gradačca, nedavno se prvi put pojavila na društvenim mrežama nakon što je suspendovana sa dužnosti zbog navodne povezanosti sa ozloglašenim trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem. Iako je suspendovana sa funkcije u Tuzlanskom kantonu, Dženana se sada oglasila na društvenim mrežama kako bi se obratila javnosti.

 

 

Iako se šuška da je imala ranije romantičnu vezu sa Sulejmanovićem, važno je napomenuti da nema direktnih dokaza koji bi je povezivali sa tragičnim događajima koji su se odigrali u Gradačcu. Dženana S. je na svom profilu objavila fotografiju koju prati snažna vjerska poruka koja služi kao podsjetnik na posljedice koje se mogu suočiti ako se upuste u okrutnost prema drugima.

 

Ova poruka sugerira da ako neko drugoj osobi izazove suze i patnju, na kraju će doživjeti svoj dio tuge. Štaviše, Dženana S. je podijelila citate renomirane spisateljice i islamske učenjake Emine Hodžić-Patković koji potiču na razmišljanje. Ovi citati se bave temama kao što su strpljenje, izdržavanje iskušenja, borba protiv nepravde i prevladavanje glasina.

 

Osnovna poruka koja se prenosi kroz ove citate je važnost ostati nepokolebljivi na Allahovom putu, oduprijeti se iskušenju da se podlegne glasinama i suprotstaviti se nepravednom postupanju. Dijeleći ove citate, Dženana S. suptilno implicira da vjeruje da je bila žrtva nepravde i da se trenutno suočava sa neželjenim posljedicama zbog umiješanosti u određene događaje.