Zahtjev Nade Obrić izazvao je salvu odgovora.Ove godine pjevačica Nada Obrić proslavit će 76. rođendan. I dalje izgleda fantastično, a njezina publika i dalje voli njezine popularne pjesme.Želja Nade Obrić i dalje je tema rasprava.

  • Ono što mnogi možda ne shvaćaju jest da se Obrić više puta suočavao sa životno opasnim situacijama.Točnije, tri puta se borila s rakom i svaki put je srećom pobjedila.Kako napominje, nikada nije gubila nadu; ustrajala je i na kraju je njezin trud bio nagrađen.

Suzdržala se od bilo kakvih pritužbi u vezi s kemoterapijom ili zračenjem. U tom trenutku nije bilo govora o smrti. Odnosno donedavno.Vidjela sam da se Lepa Lukić uznemirila kad ju je netko pitao je li pripremila oporuku i kupila groblje.Ne bježim od toga.Nada Obrić je za Star izjavila da će lokacija biti u Beogradu, točnije na Bežanskom groblju.

  • Iako sam prije nekoliko godina raskinula brak sa svojim bivšim suprugom Aceom zbog njegove nevjere, odlučila sam biti pokopana u istom grobu s njim kad umrem.S njim imam dvoje djece: Itanu i Sašu.Znam da me mnogi mogu osuđivati, ali meni iskreno ne smeta. To je moj konačni izbor, izjavila je Nada Obrić.

Nada se od ostalih umjetnika razlikuje po tome što je odvjetnica, predanosti i uspjehu te priznanju da nije pripremila oporuku.- Moja djeca nemaju negativnih osjećaja jedno prema drugom. Oni razumiju što ja posjedujem i što će oni naslijediti.

Ne osjećam strah u vezi s tim pitanjem, niti se osjećam prisiljenim dijeliti ili distribuirati. Moj pokojni suprug i ja smo to svojevremeno rješavali, navela je.

Nastavi
Osnovno i srednje obrazovanje završila je u rodnom Zvorniku, gdje se istakla u gimnastici postigavši ​​prvo mjesto u Bosni i Hercegovini. Nakon završene srednje škole u Sarajevu zaposlila se u pravnim poslovima u Općini Centar u Sarajevu.Godine 1971., dok je tijekom studentskih godina bila dio KUD-a “Slobodan Princip-Seljo”, Damjan Babić prepoznaje njen talent i poziva je da snimi ploču za zagrebački “Jugoton.

  • Godine 1981. lansirala je album “Don’t Let Another Love You”, koji je postigao dijamantnu prodaju. Sljedeće godine izdala je svoj drugi album s pjesmom “Dugo sam te čekala”, koja je postala veliki hit. S više od 5.000.000 prodanih audio jedinica zadržala je svoju poziciju na samom vrhu pop glazbene scene.Od 2004. napreduje kao autor i televizijski voditelj, nadzirući popularne emisije “Svijet uspješnih ljudi” i “Zvjezdane staze.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here