• Suzana, koju često nazivaju ‘loto djevojkom’, poznata je ličnost zbog raznih javnih istupa i angažmana. Iako je se mnogi sjećaju kao živahne i privlačne ličnosti na TV-u, proživjela je razdoblje borbe s pretilošću. Kako je izjavila, njezina profesija zahtijeva da zadrži besprijekoran imidž, bez obzira na godine.

Shvaćajući značaj svog izgleda, Suzana je preuzela na sebe da oplemeni svoj stas. Umjesto konzultacija sa stručnjacima, odlučila je pronaći lijek samostalno kupnjom tableta za mršavljenje. Nakon mjesec dana korištenja ovih tableta, shvatila je da njezino tijelo ne reagira kako se nadala; umjesto toga, počelo se osjećati slabije. U početku je mislila da gubi kilograme, no ubrzo se pokazalo da je snaga nestaje.

  • Indikatori opadanja postali su očiti kada je njezina razina energije značajno pala. Okolnosti su se dodatno pogoršale kada je završila u bolnici, gdje je zbog jakog fizičkog umora trebala primati infuziju. Suzana je shvatila da su lijekovi koje je uzimala štetni za njezino zdravlje. Osim što joj je smanjio snagu, uzrokovao je i blago oštećenje jetre i utjecao na razne druge organe.
  • Liječnici su je izričito uputili da izbjegava samostalno uzimanje bilo kakvih lijekova, bez prethodnog savjetovanja s liječnikom. Široku afirmaciju stekla je kao voditeljica emisije ‘L0to’, u kojoj je često otkrivala dobitne brojeve, osvajajući publiku živopisnom osobnošću i dopadljivim izgledom. Etiketa ‘L0to djevojka’ usko se vezala uz nju, tako da je ljudi i nakon nekoliko godina vežu uz tu osobu, unatoč njezinom sudjelovanju u brojnim drugim projektima.

Njezina glamurozna osobnost bila je dosljedan element tijekom njezine karijere. Osim zapažene glumačke uloge, Suzana se okušala u glazbi i izdala više albuma, iako pjevačka karijera nije postigla uspjeh kao televizijska slava. Osim toga, pojavila se u raznim filmovima i serijama te gostovala u brojnim emisijama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here