• Iako Cuca već duže vrijeme nije viđena u javnosti, a detalji o njenom privatnom životu su rijetki, ipak je svi po tome ostaju u lijepom sjećanju.Pjevačica Ivona Negovanović Cuca skrenula je pozornost javnosti zbog nagađanja o vezi s ikonom narodne glazbe Šabanom Šaulićem, što su oboje tada opovrgnuli.

Unatoč dugoj odsutnosti iz javnosti i nedovoljno znanja o svom osobnom životu, Cuca je po tome svima ostala u sjećanju.Prije nekoliko mjeseci podijelila je video sa svog vjenčanja u Turskoj i predstavila svog novog supružnika, koji također dolazi iz Turske.

  • Njezina je objava izazvala različite reakcije korisnika društvenih mreža zbog razlike u godinama između nje i supruga.Inače, Cuca je jedno vrijeme sudjelovala u “Zvezdama Granda”.

“Odlučio sam se za sudjelovanje u ‘Zvezdama Granda’ kako bih se proslavio. Vjerovao sam da će mi to koristiti i da će pjesma koju namjeravam snimiti dobiti veću prepoznatljivost jer me ljudi već poznaju. Međutim, eliminiran sam u Drugi krug, moraš priznati, malo je čudno, pogotovo jer sam u prvom krugu prošao sa svih pet tipki, sve dok me mediji nisu počeli povezivati ​​sa Šabanom Šaulićem. Odbila sam odustati. Zahvalna sam na podršci koju sam dobila tijekom te prve runde”, razmišljala je tada.

DODATNE INFORMACIJE O CUCI: Nakon neuspješnog natjecateljskog angažmana, pjevačica se okušala u realityju, sudjelovala u jednoj sezoni Parova, a kasnije i na Farmi. Nakon blijede i zanemarene pojave, odlučila je istražiti mogućnosti u estradnim emisijama.

  • Značajnu pažnju javnosti privukla je tvrdnjom da je u romantičnoj vezi s ikonom narodne glazbe Šabanom Šaulićem. Nakon pjevačičine smrti i nastojanja da ostane relevantna u pop industriji, naglo je nestala iz središta pozornosti.

Bilo je izvještaja da se Tsuca vjenčala, no njezin brak je bio kratkog vijeka, a sada je na društvenim mrežama osvanula iznenađujuća nova fotografija.Pjevačica je prikazana u bijeloj vjenčanici, nasmiješena dok se udaje za znatno starijeg muškarca.No, činjenica da se Cuca u Turskoj udala za dedu od 80 godina, po uzoru na rahmetli Šabana Šaulića, bože moj, bila je samo jedna u nizu primjedbi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here