• Pjevačica Neda Ukraden cijelo je ljeto uživala u Boktorskom zaljevu, gdje ima obiteljsku vilu.Tijekom ljeta Neda je objavljivala slike s plaže na kojima je pokazala kako uživa u sezoni, nerijetko ostavljajući svoje pratitelje u čudu fotografijama u kupaćim kostimima.U 74. godini pjevačica dobiva brojne komplimente na račun svog impresivnog izgleda.

Nakon gotovo dva mjeseca crnogorskog primorja, pjevačica se fotografijom u kupaćem kostimu oprostila od mora do idućeg ljeta.”Zbogom more, zbogom more, u planine sam se odvažila. Život je čudo”, poručila je Neda na svom Instagram profilu.Unatoč tome, njezina slika u ljubičastom kupaćem kostimu izazvala je veliko zgražanje na društvenim mrežama, a pjevačicu je posebno razljutio jedan komentar koji sugerira da je montirana.

  • “Slušaj, ti imaš oštećenje vida, pa nemaš sposobnost prepoznati što je Photoshop doista. Također me ne voliš; umjesto toga, pratiš me i izražavaš svoju ljutnju, što je u redu jer je teško vidjeti kako se nekome sviđa mogao bi me iskreno voljeti. Pitam se zašto se osjećaš prisiljenim prikrivati ​​svoju ljubomoru i neznanje šovinizmom, a zatim to javno iznositi bez ikakvog osjećaja srama. Mogu samo zamisliti koliko ti je žao. to je prilično tužno i iskreno, jako mi je drago zbog toga!” rekla je pjevačica.

Neda je nedavno ispričala kako je nabavila vilu u Crnoj Gori, gdje odmara i ljetuje.”Tada sam stupio u vezu s Jeleninim ocem, koji ima lokalne korijene preko njegove majke. Kad si zaljubljen, sve izgleda prekrasno. Boca ima jedinstveni šarm i nudi mnogo lijepih znamenitosti; za mene je to bio osjećaj kao moj vlastiti Saint Tropez .Pretvorilo se u ljetno utočište za našu obitelj, a unuci se ovdje posebno vole zabavljati”, ispričala je Neda tijekom “Premier Weekend Speciala” i nastavila:

Mi smo zajednica koja prihvaća individualnost, svatko od nas slijedi vlastiti tempo bez nametanja jedni drugima. Dosljedno poštujemo tradiciju obiteljskog ručka oko dva sata, iako ja radije jedem malo kasnije, što dovodi do ručka i večere.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here