• Sukob između Ane Bekute i Zorice Brunclik i dalje traje.Rivalstvo između Ane Bekute i Zorice Brunclik traje već dugi niz godina, a unatoč nadi da će se Zorica pomiriti s kolegicom Anom, to se nije dogodilo. 
  • Svađa između Ane Bekute i Zorice Brunclik izašla je u javnost, ističući da su i Zorica i Kemiš ostali nepokolebljivi unatoč neslaganju koje je proizašlo iz, kako se činilo, manjeg incidenta – konkretno, Aninog kašnjenja na snimanje, zbog čega je Zorica otišla nakon čekanja za dva sata.

Spor između Anne Bekute i Zorice Brunzlik zakomplicirao se nakon što je Anna na društvenim mrežama podijelila razgovor s Kemishem, zbog čega joj je on odgovorio javnim pismom.

– Draga Ana, 18. novembra Zorica se probudila u 9 sati, frizerka je stigla u 10 sati, au 11.45 je bila na putu za televizijski studio, stigla je i spremila se za snimanje do 12.45. Bez riječi je čekala do 15.15, presvukla se i vratila kući… opet u tišini. A ti, draga Ana, pitaj: “Zašto me nisi pozvala?” Treba da znate, otkako ste sa Zoricom snimili 38 od 78 epizoda “Zvezda Granda”, da ona nikada nije zakasnila, ni minut. Nije li to točno, draga Ana? – primijetio je Kemiš, uz opasku da je Bekuta lažno predstavila njihovu prepisku, a Zoricu je ipak nazvala sujetnom.

U svađi između Ane Bekute i Zorice Brunclik, koja još traje, isplivala je poruka Zoričinog supruga. Ani daje nekoliko savjeta, napominjući kako bahatost nikome nije koristila, pa tako ni njoj. Ističe da Zorica i dalje gaji ljubav i poštovanje prema Ani, zbog čega se ne izjašnjava javno, ne iz straha. Nadalje, predlaže Ani da ublaži svoju bahatost, za koju smatra da više pristaje njegovom prijatelju Mrki, kojeg opisuje kao snoba. Umjesto toga, on potiče Anu da utjelovljuje kvalitete dame, jer bi to upotpunilo njezin glas. Prepušta Ani da odluči što će s tim pismom, pozivajući se na svoju savjest i čast. Nakon ove svađe, čini se da njezini kolege oklijevaju sudjelovati u istoj proslavi.

Navodi se da Ana Bekuta odbija svaki poziv upućen Zorici, bez obzira na ponuđeni iznos. Primjerice, dvije godine prije obje žene pozvao je bogati muškarac koji je slavio rođenje svog djeteta, no Ana je to navodno odbila razmotriti, zbog čega je on odustao od poziva.

Čovjek nije pitao za trošak; jednostavno je htio da za njega nastupaju i Ana i Zorica. No, nakon što je saznao da Ana neće surađivati ​​sa Zoricom zbog prethodnog neslaganja, odlučio je odustati od te ideje, unatoč tome što bi Ana za gažu dobila pozamašnu plaću. Stoga je odlučio ne kontaktirati niti jednog umjetnika.Kako izvor navodi, Ana neće dijeliti napojnice sa Zoricom i izbjegavat će odsjedati u istim restoranima i hotelima u kojima su zaposlene. Čak je u jednom trenutku odbila sudjelovati u raskošnoj romskoj svadbi samo zato što je i Zorica bila dio događaja. Čini se da je ova situacija jednostavna i ostaje nepromijenjena.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here