• Jelena Karleuša od odlaska iz poznatog glazbenog natjecanja često je kritikovala Zvezde Granda; međutim, povremeno se pojavljuju izvješća koja sugeriraju da bi se pop diva mogla ponovno pridružiti žiriju.

Jelena Karleuša iznijela je svoje mišljenje o Ceci i Zvezdama Granda, komentarišući reakcije na njen odlazak. Ona je u izjavi pojasnila da smatra da je “Zvezda Granda” doživjela pad od njenog izlaska i otkako je na njeno mjesto došla Ceca Ražnatović.

Na stalne upite novinara željnih rasprave o situaciji oko “Zvezda Granda”, mogu samo izraziti iskreno žaljenje zbog propasti jednog tako kultnog formata, koji je trajao samo jednu sezonu. I dalje se nadam da će Saša pronaći put naprijed, budući da je dosljedno pokazivao i sposobnost i hrabrost, unatoč tome što je izravno odgovoran za značajan pad rejtinga zbog loših odluka ili pogrešnih koraka u poslovnoj strategiji.

Nedavno je Jelena Karleuša još jednom progovorila o Ceci i Zvezdama Granda gostujući u jednoj emisiji, gdje je iznijela svoje mišljenje o mogućnosti povratka u žiri ovog glazbenog natjecanja.

 

  • “Glavio sam duboku ljubav prema “Zvezdama Granda”. Kad se sve odvilo, nakon našeg raskida i mog prvotnog zahtjeva za novčanom potporom, Saša je doveo Cecu, koja je bila spremna sudjelovati za minimalan honorar, što me je potpuno ocrnilo kad sam to vidjela u vijestima reputaciju i sad mi je žao što nemam mogućnosti da se vratim, jer moram opet krenuti od nule, a nemam energije za to”, rekla je Karleuša.Pop zvijezda izrazila je nezadovoljstvo određenim razvojem događaja, napomenuvši da je već dugi niz godina uključena u ovaj talent program.

Na pitanje da li se osjećam ushićeno, odgovaram ne, jer sam neumorno radila da “Zvezde Granda” postignu svoj vrhunac i žalim zbog onoga što se dogodilo. Ima pojedinaca kojima jednostavno nedostaje karizme, magije i inteligencije potrebne za najveću gledanost i gledanost. Nažalost, moj izlazak znači da su “Zvezde Granda” izgubile ključnog igrača i jaku snagu koja je pokretala cijelu operaciju. Nosio sam značajnu težinu i dok se činilo da se oko mene sve ruši, funkcionirali smo kao uigrani tim.

Moj odlazak prekinuo je ostale članove žirija koji su se pribrali tek nakon završetka sezone. Automobil je bio opremljen zastarjelim Opelovim motorom umjesto Ferrarijevim motorom; dok troši manje goriva, na kraju završava posljednji u natjecanju za glavnu nagradu. Nadam se da će se Saša i Zvezda Granda moći izdići iznad svojih izazova, ali to se može dogoditi samo ako uspiju da se oslobode tegobe koja ih vuče.

@karleusasttar Nedostaje mnogo.. #fyp #viral #karleusa ♬ som original – clovmsc

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here