• Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović vodili su dugu i intenzivnu svađu koja je trajala satima, a ona je otkrila da je to bio isključivo njegov prijedlog da uđu u reality show.U jednom trenutku Sha je izrazio svoj bijes i pojasnio da se ove sezone pridružio kako bi zaradio novac i pomogao bratu u otplati kredita, jer njegov brat to ne može sam riješiti.

  • Miona je izjavila da je gospodin bio oduševljen reality showom, što je bio razlog njihovog ponovnog ulaska, što je izazvalo još veći odziv. Sha, očito iznerviran okolnostima, uzvratio je: “Ne, nemoj se praviti lud. Ušao sam u reality show kako bih podmirio bratov dug; ti to znaš, pa se prestani praviti lud.“Vi ste svakako sposobni zaraditi i drugdje”, ljutito je ustrajao Jovanović.

Trenutno ne mogu zaraditi toliko novca; jednostavno nije moguće. Odavno se ne bavim glazbom, a ne mogu zaraditi toliki novac. Moram zaraditi da vratim kredit i osiguram djeci stan, razumiješ – vikao je iz sve snage Nenad.

Nije dužan kupiti stan za dva mjeseca; ima mogućnost to učiniti za dvije godine. Zašto mora kupiti stan u roku od dva mjeseca? Koje radnje treba poduzeti da se kredit brzo isplati? – raspitivao se Jovanović.

Treba im pomoći; toliko ih je, a nemaju što jesti, dovraga, znaš, rekla je Sha, a suze su joj tekle niz lice. Nenade je uistinu jedan od tvojih prosjaka; Bila sam tamo s vama i svjedočila sam tome, ponovila je.Nemojte me tjerati da govorim, oni su u velikim dugovima. Nemaju djece, a vi već sve znate”, vikao je Aleksić.

bonus:

  • Orhideje su uglavnom nedrvenaste biljke, iako neke vrste mogu pokazivati ​​karakteristike poput loze ili grmolika. Mogu se naći kako rastu na tlu ili kao epifiti. Veličina cvjetova orhideja značajno varira, u rasponu od sitnih cvjetova nekih vrsta Pleurothallis, koji mjere oko 2 mm (0,1 in) u promjeru, do impresivnih cvjetova brassia, koji mogu premašiti 38 cm (15 in) od vrhova bočne čašice do vrha dorzalne čašice. Navike rasta među orhidejama također se uvelike razlikuju, pri čemu su neke vrste svedene na puko korijenje (Dendrophylax), dok drugima, poput saprofitskih biljaka (Corallorhiza), u potpunosti nedostaje klorofil, a divovske sorte (Arundina) mogu površno nalikovati bambusu. Osim toga, strukturna raznolikost cvjetova orhideja uvelike je posljedica njihovih različitih metoda oprašivanja i njihove prilagodbe širokom spektru vrsta oprašivača.

Ekologija
Kada se uzme u obzir cijela obitelj, orhideje pokazuju širok ekološki raspon. Iako je ova obitelj uglavnom tropska, mnoge vrste mogu se naći iu sjevernoj i južnoj umjerenoj zoni. Izvješća pokazuju da najmanje četiri vrste postoje sjeverno od Arktičkog kruga. U sjevernim umjerenim regijama, razne vrste uspijevaju u okolišima kao što su močvare, prerije, travnjaci i šume tvrdog drva.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here