• Bivši suprug Zorice Brunclik više od dva desetljeća nije u kontaktu s kćeri.Zorica Brunclik, istaknuta ličnost narodne glazbe, može se pohvaliti karijerom bez premca na našim prostorima, ali i brakom dugim 40 godina. U jednom je trenutku sama odgajala i četvero djece.

Iako već četiri desetljeća uživa u cvjetnoj vezi s Miroljubom Aranađelovićem Kemišem, virtuozom na harmonici, njezin romantični život prije njega nije bio osobito ispunjen. Njen bivši suprug, također harmonikaš, bio je otac njene kćerke Miljane, ali je njihova veza bila kratkog vijeka.Bivši suprug Zorice Brunclik, Ivan Vučićević, povezuje se s portalom svet.

Unatoč tome što bi ih zajednička kći trebala spajati za vječnost, Zorica i Ljubo Kešelj desetljećima ne komuniciraju. Nažalost, nedostaje mu i kontakt s djetetom.Bivši suprug Zorice Brunclik poslednji put je imao kontakt sa njenom ćerkom kada je ona napunila 18 godina. Miljana je dolazila kod mene kući, a poslednji put kada se javila bila je proslava mog 18. rođendana. Nakon toga više nije bilo njezine komunikacije niti posjeta. Bezbroj puta sam pokušao stupiti u kontakt, ali nisam uspio; nitko nije odgovarao na moje pozive. Postojale su brojne prepreke koje su me sprječavale da se povežem s njom.

Čak sam čuo Zoricu da spominje da moja kćerka Mia, od sadašnje supruge Sene Ordagić, i Miljana nisu sestre. Što više mogu reći? Osvrnuo se na to Ljubo, koji je primijetio da Zorica ima drugačiji pogled na svoj život.Zorica je ispričala: “Nakon što sam se drugi put udala, dobila sam kćer Miljanu. Čini se da je njen otac izgubio ljubav i prema meni i prema našem djetetu istovremeno. Nažalost, Miljana nije imala sreće da ima svog oca; on je prestao biti prisutan u njenom životu kada je imala samo šest godina.

BONUS:
Preporuča se gnojiti orhideje otprilike dva puta mjesečno; međutim, ako niste sigurni oko vremena, bolje je potpuno preskočiti hranjenje nego riskirati da ih prehranite.

  • Nakon cvatnje, cvijeće može ostati živopisno nekoliko mjeseci, iako neke vrste mogu ispustiti svoje cvjetove unutar samo nekoliko dana. Nakon gubitka cvjetova, biljka će vjerojatno ponovno procvjetati više puta ili barem još jednom tijekom godine. Ako ne dođe do ponovnog cvjetanja, to može značiti da vaše orhideje ne dobivaju dovoljno svjetla.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here