• Horoskom je nešto o čemu se da diskutovti, mišljenje ljudi je oduvijek podijeljeno jedni vjeruju u njega dok drugi nikako ne mogu staviti nid pod razno da je bilo šta sto tu piše istina. U koju skupinu sebe svrstavate?

17. oktobar Venera će prijeći iz intenzivnog i zagonetnog znaka Škorpiona u avanturistički i radoznali znak Strijelca, označavajući jedan od najpovoljnijih položaja za Veneru.Venera u Strijelcu izdvojila je jedinstvene financijske pogodnosti za ova četiri horoskopska znaka.

Vodolija
Neočekivani financijski darovi mogu doći Vodenjacima od obitelji, osobito od braće i sestara. Bitno je prihvatiti ove darove sa zahvalnošću! Prema novim izvješćima, ako Vodenjak želi povećati svoj prihod, važno je ponovno se povezati sa svojim korijenima.

Blizanci
Tijekom tranzita Venere u Strijelcu, Jupiter, planet povezan s rastom, okupirat će vaš znak. Ovo će usklađivanje dovesti nove osobe u vaš život, pozitivno utječući na vaše financijske okolnosti. Zapamtite, važno je ne osuđivati ​​izgled; to je bitno za istinsko razumijevanje suštine situacije.

Strijelac
Strijelac ima priliku značajno poboljšati svoju financijsku situaciju. Ključ je prigrliti sebe! Vaše najjače osobine – znatiželja, osjećaj za avanturu i volja za istraživanjem svijeta i njegovih ponuda – otvorit će vam nove puteve zarade. Ne ustručavajte se predstaviti se drugima! Biti iskren prema sebi i onima oko sebe ključan je za pronalaženje mjesta u društvu koje je u skladu s onim što jeste.

Jarac
Jarcima se savjetuje da se pripreme za potencijalni bonus ili promaknuće, jer će Venera u Strijelcu prolaziti kroz njihov financijski sektor. Obično oprezni, Jarci bi mogli smatrati korisnim istraživati ​​nove pristupe. Uključivanje u rasprave s kolegama o mogućim inovacijama unutar tvrtke moglo bi pružiti vrijedne uvide. Stjecanje vanjske perspektive može vam pomoći u prepoznavanju prepreka koje ometaju vaš napredak. Ako je pokretanje obiteljskog posla bio vaš san, ova faza Venere u Strijelcu predstavlja izvrsnu priliku za postizanje tog cilja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here