• Duško Tošić fokusiran je na stvaranje uspomena koje se temelje isključivo na prekrasnim iskustvima iz njegova profesionalnog i osobnog života.Davno je shvatio, u djetinjstvu kada je zbog financijskih problema morao biti odvojen od roditelja, da osjećaji tuge i ljutnje često rezultiraju osjećajem nelagode.
  • Bez sumnje, od tog trenutka do danas, otac dvoje male djece posvećen je samousavršavanju.

Zbog svojih karijernih odluka, istražio je gotovo svaki kutak svijeta, stvorio važne veze i prijateljstva, iskusio stvari koje mnogi nikada neće vidjeti u životu, a sva su ta iskustva imala trajan utjecaj, dajući mu lekcije i smjernice.

Uživa u pričama Duška Tošića iz Turske, gdje ga je dugo povezivao s klubom Bešiktaš i bio među njegovim omiljenim nogometašima.Bilo je trenutaka kada je publika urlala njegovo ime, a apsolutno uzbuđenje izbilo je tijekom jedne od utakmica kada je njegova supruga Jelena Karleuša izašla na pozornicu i izvela nekoliko svojih pjesama.

  • Pred okupljenima, par se poljubio i zajedno slavio, obilježivši, čini se, jedan od najdirljivijih trenutaka u životu jednog sportaša.Nakon vremena koje je proveo u Turskoj, nekoliko je godina posvetio Kini, no uspomene na Istanbul i prijateljstva koja je ondje stekao ponovno ga povezuju s emocijama i entuzijazmom na terenu.
  • Gotovo svakog mjeseca Duško se nađe na Bosporu, bilo iz osobnih razloga, bilo u ulozi sportskog menadžera. Mnogi njegovi obožavatelji, pa tako i Jelenini, još uvijek se sjećaju koliko je jako volio svoju suprugu tijekom zaruka u Istanbulu.U to vrijeme Duško je doživio uspjehe na privatnom i poslovnom planu te se pokazao kao najsretnija osoba.

Jasno je da prilikom dijeljenja na Instagramu bira uspomene iz tog vremena.Nedavno je objavio fotografiju s kolegom, poznatim nizozemskim vratarom Edwinom van der Sarom, a mnogi su očekivali da će na red doći i slika s Jelenom; međutim, odlučio je to izostaviti. Vaš komentar na sve ovo, vaše mišljenje? Pisite nam.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here