• Njegovo zdravlje i dalje se pažljivo prati.Saša Popović, kreativni direktor “Grand” produkcije i važna ličnost glazbenog natjecanja Zvezde Granda, primljen je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara u Beogradu. Izvori bliski Popoviću doznaju da se on posljednjih mjeseci nosio sa značajnim zdravstvenim problemima zbog kojih je nekoliko dana ranije bio hospitaliziran.

  • “Saša se zbog zdravstvenih problema trenutno nalazi u apartmanu KBC Zvezdara. Hospitalizovan je i pod stalnim je medicinskim nadzorom. Zbog njegovog stanja ne može biti otpušten na kućnu negu”, rekao je izvor Informera, ne želeći da otkriva više detalja. u vezi s njegovim zdravljem. No, sve su glasnije rasprave o njegovoj borbi za opstanak.

Popovićev izostanak na glazbenom natjecanju Zvezde Granda zabrinuo je njegove vršnjake i publiku jer je to prvi put nakon dva desetljeća da nije došao na snimanje nove sezone showa.Njegovo zdravstveno stanje je pod pomnim nadzorom, jer i njegovi suradnici i publika očekuju novosti i žele mu brz oporavak.

BONUS:
Savjeti za održavanje listova orhideja: Orhideje uspijevaju u vlažnim okruženjima, pa ako vaš stan ima suh zrak, osobito u zimskim mjesecima, stavljanje posuda s vodom na radijatore može pomoći u povećanju razine vlažnosti. Osim toga, zamagljivanje lišća i zračnog korijenja može biti korisno, iako nije nužno. Ključna točka koju treba zapamtiti je izbjegavanje nakupljanja vlage u središtu orhideja, jer to može dovesti do truleži, što je čest uzrok propadanja orhideja, osobito jer orhideje phalaenopsis rastu iz jedne stabljike.

  • Korištenje kore banane za poliranje lišća nije preporučljivo. Primjena kore od banane može uvelike povećati rizik od bolesti i infekcija, budući da škrob i ugljikohidrati koje sadrži pružaju izvrsno okruženje za nastanak takvih problema. Umjesto da se okrenete sintetičkim sprejevima koji ometaju disanje lišća i doprinose onečišćenju zraka u zatvorenom prostoru, bolje je dopustiti biljci da slobodno diše. Kada se na listovima nakupi prašina, nježno ih obrišite ili istuširajte orhideje kako biste lakše disali.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here