• Jovana i Željko Joksimović već dugi niz godina važe za jedan od najskladnijih parova u nastupima.Njihova priča započela je 2008. godine kada su zajedno vodili natjecanje za pjesmu Eurovizije.

Ljudi koji su imali priliku razgovarati s bračnim parom Joksimović često primjećuju da njihove riječi duboko odjekuju u njihovoj interakciji, bez obzira na dan i okolnosti. Atraktivna voditeljica ističe da je ključna vijest da su davno otkrili da se sreće ne trebaju bojati, već da je treba prigrliti i doživjeti u potpunosti. Zatim je nastavila:

U svakom postojanju, uključujući i naše vlastito, događaju se nesretni događaji; no svi, pa i mi sami, idemo naprijed nakon ovih događaja. Ovako gledamo na sreću – kao na iskustvo koje nam je došlo, na kojem smo zahvalni i nešto s čime moramo nastaviti. Jovana, nedavno ste spomenuli: „Suočeni smo s velikim pritiskom zbog covida, novih poslova i filma koji producira Željko, ali to je bila naša odluka i bili smo svjesni što nas čeka.

Sve nas je u neku ruku zbližilo i učvrstilo našu povezanost. Pouzdano mogu reći da postoji element romantike. Ali na što liči romantika u kontekstu užurbanog radnog rasporeda? Jovana: Izađemo na večeru, uživamo u čaši vina i na trenutak se izgubimo u okolini, ali onda nam djeca dopru do nas i označi kraj našeg romantičnog trenutka. Ovdje istinska ljubav počinje.

U situacijama u kojima imamo brojne zadatke koje moramo obaviti, uobičajeno je da svi osjećaju povećanu tjeskobu. Tko od vas ima tendenciju intenzivnije reagirati u ovim scenarijima?Željko: Nema nikakvog sukoba. Kao vođa obitelji, sklon sam popustiti. Nakon nekog vremena ponovno pokušavam. U konačnici često postignem svoj cilj, ili se barem tako čini. Jovana je pametna žena, dopušta mi da izgledam kao da imam kontrolu.

Jovana, moramo te još jednom uputiti, jer se često šališ u intervjuima. Ovo nas ostavlja u razmišljanju ima li vaša izjava: “Mi se ne svađamo, koliko god to čudno zvučalo” istu težinu. Spomenuli ste da ste samo na televiziji ovako hrabri, dok se u privatnom životu smatrate poslušnim.Jovana: Popustljiva supruga i odana majka. Uživam u tome.

Jovana, spomenula si da te zaintrigiralo kako biraju odjeću koja odražava njihov karakter. Možete li opisati kakvi su njihovi karakteri?Jovana: Na takav način da nemam razloga za brigu. Svega su već svjesni. Svijet je pripremljen za njih, a oni su pripremljeni za svijet. Bit će prilično fascinantno.

  • Odgajate li kćeri Srnu i Anu na sličan način kao i sina Kostu ili njihove različite osobnosti zahtijevaju da prilagodite pristup?Željko: Djeca puno više upijaju iz našeg ponašanja nego iz onoga što govorimo, iako je svim roditeljima cilj podijeliti smislene savjete; I ja se borim s ovim.
  • Još jednom, shvaćam da je naša odgovornost pokazati im koliko je važno živjeti s poštenjem, dostojanstvom i integritetom. Moramo ih naučiti o radu, kako poštovati svoje okruženje i važnosti zaštite drugih. Ulažemo napore da im pomognemo da to razumiju i uvjeren sam da će to biti dovoljno.

Raskid koji je učvrstio njihovu ljubav, Jovana i Željko doživjeli su izazovno razdoblje koje je stavilo na kušnju njihovu vezu. Naime, mnoge je iznenadilo kada su Jovana i Željko prekinuli trogodišnju vezu.

Do rastave je došlo 2011. godine, a tada su napomenuli da su odluku donijeli zajedno. Naš je odnos, kao i svaki drugi, doživio svoje uspone i padove, sukobe i doista prekrasna vremena. Ipak, najtočnije bi bilo reći da je naša ljubav s vremenom nestala sama od sebe. Jovana je tada napomenula da smo se oboje dogovorili, razgovarajući o tome kao zrele osobe koje smo zajedno provele tri godine.

To je točno, nismo više u vezi. S obzirom na Jovanu i divne trenutke koje smo dijelili, radije neću otkrivati ​​razloge našeg prekida.Ne postoji poseban razlog za to. Upravo smo se počeli udaljavati. Određene stvari nisu bile u skladu s onim čemu smo se oboje nadali, što je i on tada potvrdio.Do pomirenja je došlo kada je Željko nastupio u Tivtu, zbog čega ga je Jovana posjetila. Od tada su ostali zajedno.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here