• Njezino se ime više puta pojavljivalo u medijima, no pjevačica je izjavila kako nije dijete koje uživa u medijskoj pažnji. Sve su njegove male kćeri dobro obrazovane; završila je studij medicine prije više od godinu dana i trenutno se obrazuje i usavršava na turskom jeziku.

  • Usavršavala se u SAD-u i Aziji, a trenutno njezino putovanje možemo pratiti kroz njezinu aktivnu prisutnost na društvenim mrežama, gdje radi na klinici usmjerenoj na estetsku medicinu. Na fotografiji se vidi da će se stručno usavršavati na VMA u Beogradu. Vjerojatno je njezin otac bio zadovoljan što mu je dijete u blizini. “Svaki roditelj uživa svjedočiti napretku svoje djece”, jednom je primijetio Ako, dodajući da nikada nije vršio pritisak na svoju djecu u pogledu njihovog obrazovanja, dopuštajući im da sami teže daljnjem napretku i izvrsnosti.

bonus:
Osjećati glavobolju dok pokušavate obaviti neke poslove tijekom dana nevjerojatno je frustrirajuće – uporna pulsirajuća bol zbog koje se osjećate i razdraženo i umorno. Međutim, postoji jednostavna metoda koja može ublažiti ovu nelagodu, a podupire je liječnik koji tvrdi da može biti učinkovita i da sigurno ne predstavlja nikakvu štetu, navodi Mirror.Namakanje stopala u toploj vodi može pomoći u ublažavanju simptoma glavobolje, a mnogi ljudi priznaju da to stvarno djeluje.

Sammar, TikToker, odlučila je testirati ovu ideju i predstavila metodu na internetu snimivši sebe s nogama uronjenim u kadu. Spomenula je: “Dobro, vidjela sam djevojku na TikToku kako stavlja noge u vruću vodu kako bi izliječila glavobolju.” Dok je sjedila na rubu kade, izrazila je hitnost za lijekom koji bi joj ublažio glavobolju.

Spomenula je: “Danas sam se osjećala nevjerojatno očajno zbog pulsirajuće boli u glavi.” S velikom radošću je objavila: “Moja glavobolja je nestala! Trajalo je samo dvije minute. Sad i ja mogu prisustvovati zabavi.”

Unatoč uzbuđenju, oko trika je vladao skepticizam jer su brojni pojedinci izrazili sumnju u njegovu autentičnost. Jedan je korisnik na TikToku primijetio: “Zvuči kao placebo efekt”, dok je drugi komentirao: “Ne znam… čini se predobro da bi bilo istinito.

Bez obzira na to, dr. Sam Hay podržao je pristup, rekavši: “Ako imate glavobolju i naučili ste da namakanje stopala u vrućoj vodi može pružiti olakšanje – evo kratkog objašnjenja zašto bi to moglo biti. Iskreno, pomalo je nagađajuće.”

Kako piše Večernji list, vjeruje se da se kod glavobolje krvne žile u mozgu sužavaju, a topla voda može pomoći u njihovom otvaranju. Osim toga, može biti korisno stavljanje hladnog obloga na stražnji dio vrata. Hoće li ova metoda biti učinkovita svaki put? Ne. Hoće li uzrokovati štetu? Ne. Vrijedi li pokušati? Apsolutno da.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here