• Iako retrogradno kretanje obično donosi osjećaj mirovanja, ono također može poslužiti kao razdoblje sreće za određene horoskopske znakove, što dovodi do pozitivnih preokreta u njihovim životima.

1. Blizanci

Blizanci, pripremite se za vrijeme ispunjeno izuzetnom radošću i mirom. Retrogradno kretanje Jupitera nudi vam uvid i novi pogled na vaše želje. Tijekom ove faze, brojni Blizanci će otkriti osjećaj unutarnje snage i motivacije koji će ih dovesti do značajnih promjena u njihovim životima.

Mogućnosti u poslovanju koje su se nekada činile nedostižnima sada će postati dostupne, što vam predstavlja priliku za napredak. Očekujte ne samo financijski rast, već i dubok osjećaj ispunjenja u svom osobnom životu, bilo kroz nova prijateljstva ili poboljšane odnose s članovima obitelji.

2. Strijelac

Za one koji su rođeni u znaku Strijelca, retrogradno kretanje Jupitera označava priliku da se preispitaju zaboravljene težnje i istraže nove mogućnosti. Budući da je Jupiter vaš vladajući planet, njegovo putovanje unatrag donosi korisne transformacije i niz uzbudljivih iskustava.

Tijekom ovog vremena, Strijelac će iskusiti povećanu želju za otkrivanjem novih mjesta, dok će se također suočavati s problemima iz prošlosti. Mnogi bi mogli naići na iskrenu ljubav ili ponovno probuditi osjećaje u svojim trenutnim vezama. Na radnom mjestu, retrogradni Jupiter omogućit će vam da iskoristite dostupne prilike, a investicije koje sada poduzmete mogle bi donijeti značajne nagrade.

3. Ribe

Za Ribe, retrogradno kretanje Jupitera potiče vas da se oslobodite ograničenja i otkrijete svoje neiskorištene sposobnosti. Ovaj planet utire put za osobni rast i emocionalno iscjeljenje, potencijalno dovodeći do osjećaja unutarnjeg mira i svježih perspektiva. Val inspiracije i kreativnosti može preplaviti mnoge, motivirajući ih da započnu nove pothvate ili čak krenu u potpuno drugačiji put karijere.

Što se tiče ljubavi, ovo vrijeme može predstavljati priliku za privlačenje srodne duše ili poboljšanje trenutne veze. Pripremite se za neočekivane pomake koji će vam ponuditi priliku za radostan život i ispunjenje vaših želja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here