• Pjevačica je otkrila detalje, a potom i objasnila zašto nije bila prisutna na snimanju!Poznata pjevačica Snežana Đurišić sinoć je oduševila publiku u dvorani Mts nastupom za pamćenje.Koncert je bio drugi po redu, a ona je napomenula da zbog večerašnjeg nastupa neće biti u mogućnosti da učestvuje u snimanju “Zvezda Granda”. Na njenom mjestu će zabavljati gledatelje njen kolega Dragan Kojić Keba.

Tu su informaciju vjerojatno podijelili sa Sašom Popovićem, koji je glavna figura glazbenog natjecanja.Snežana Đurišić osvojila je publiku svojim izvanrednim glasom i karizmom i povela ih na nezaboravno glazbeno iskustvo. Njezin nastup oduševio je okupljene, stvorivši čarobnu atmosferu u dvorani.

Neočekivana obaveza oko večerašnjeg koncerta spriječila je Snežanu Đurišić da prisustvuje snimanju emisije “Zvezde Granda”. Ipak, uskočit će njezin vrsni kolega Dragan Kojić Keba koji će se nedvojbeno pobrinuti da publika dobro ocijeni njegovu izvedbu.

Snežana Đurišić otvoreno je s kolegama podijelila svoje razočaranje zbog nemogućnosti sudjelovanja u snimanju emisije, ali je prenijela i zahvalnost Kebi što je uskočio u njezino ime. Ovaj čin podrške i druženja dodatno naglašava snažnu vezu među pjevačima na lokalnoj glazbenoj sceni.

BONUS:
Rajčica je jednogodišnja vrsta koja pripada obitelji Solonaceae. Može se uzgajati u različitim okruženjima, uključujući staklenike i otvorena polja. Rajčice se dijele na rane i kasne sorte. Biljka ima dobro razvijen vretenasti korijen s brojnim bočnim korijenjem, dok glavni korijen može proći i do 1,5 metara duboko u tlo. Većina korijenske mase obično se razvija unutar gornjih 40-50 centimetara, na što utječe kvaliteta tla.

Osim toga, biljka rajčice stvara adventivno korijenje. Ova zeljasta, razgranata biljka može narasti u visinu između 0,5 i 3 metra, ovisno o načinu uzgoja. Svi zeleni dijelovi biljke prekriveni su dlačicama, a cvjetovi žute boje rastu u grozdovima. Dok se oprašivanje pretežno odvija putem samooprašivanja, oprašivanje uz pomoć ljudi često se prakticira u modernoj proizvodnji unutar kontroliranih okruženja.

  • Za klijanje sjemena najniža potrebna temperatura je 10 ºC, a proces klijanja traje između 8 i 23 dana. Idealna temperatura za klijanje je 22-25 ºC, dok je za rast i razvoj do pojave ploda potrebna temperatura od 18-22 ºC. Optimalna razina relativne vlažnosti pada između 55 i 65%.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here