• Moramo da kazemo kako je mnogima srce staIo nakon ove indformacije, ali kmšije su počele da klevetaju, kako kažu, članovi porodice izgovaraju gnusne riječi, u bolu je sve modza oprošteno, ali najviše se komentarišu roditelji kojima je svakako najgore.

  • Pa zar je malog A.K mogao iko više da voli od majke i oca? Nije! On je nažalost zauvijek napustio ovaj svijet  13. oktobra oko 21.45 sati ,majka se kupala, kako navode a otac zaspalo na kauču, bio je umoran mali je izašao na balkon i pao, ostao je živ, ali nakon puta do Beograda uprkos borbi ljekara nije izdržao!

BONUS:
Pranje rublja nezaobilazan je posao u našim životima. Bilo da smo na poslu ili bavimo se različitim aktivnostima, kao što je odvođenje djece u vrtić, pohađanje treninga ili provodimo vrijeme u parku, hrpa prljave odjeće nastavlja se povećavati.Bez obzira na to, prljavo rublje se gomila u košari i ne može ondje stajati beskonačno dugo, što perilicu rublja čini neophodnim aparatom u svakom domu.

Proces pranja rublja uključuje punjenje perilice zaprljanim rubljem, dodavanje deterdženta i omekšivača, a zatim pokretanje perilice. Nakon otprilike jedan do dva sata, ciklus se završava, ostavljajući nam vlažnu i pomalo izgužvanu odjeću.Sljedeći koraci uključuju sušenje i zatim glačanje. Ovo je postupak kroz koji ste vjerojatno i sami prošli mnogo puta.

Ono što stalno očekujemo su savjeti koji povećavaju uspjeh svakog zadatka kojeg poduzmemo. U carstvu pranja rublja, korištenje loptica izrađenih od aluminijske folije može pojednostaviti vaše iskustvo.Što se događa kada kuglicu od aluminijske folije stavimo u perilicu rublja?

Pranje rublja s kuglicom izrađenom od aluminijske folije može pomoći u smanjenju statičkog elektriciteta, što zauzvrat omogućuje učinkovitije čišćenje vaše odjeće. Ova lopta se može koristiti otprilike mjesec dana. Osim toga, ručnici će zbog prisutnosti folije postati posebno mekani i upijajući.

Prema nekim pojedincima koji su eksperimentirali s aluminijskom folijom, njezina uporaba može olakšati glačanje opranog rublja. Iako lopta neće u potpunosti eliminirati potrebu za glačalom, sigurno će olakšati i ubrzati zadatak.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here