• Tanja Savić rođena je 1985. godine, a samo 19 godina kasnije postala je prepoznata kao jedna od najpopularnijih mladih glazbenih zvijezda.Dok su se mnogi njezini vršnjaci bavili glazbom od malih nogu i napustili školu kako bi slijedili svoju strast, situacija s Tanjom Savić je drugačija, a ne zna se puno o njezinom obrazovanju ili je li ikada tražila karijeru u svojoj struci.

Pjevačica Tanja odrasla je u Radincu, slikovitom gradiću u blizini Smedereva. Od malih je nogu pokazivala izniman glazbeni talent koji se u konačnici pretvorio u njezinu karijeru. Glazbena iskustva uvelike su obogatila njezin rani život, a značajan događaj dogodio se u njezinu djetinjstvu kada je imala osam godina. Na festivalu “Prvi glas Vojvodine” Tanja je izvela pjesmu “Ječam žela” i osvojila prvo mjesto, čime je jasno pokazala svoj glazbeni talent.

Tanja je prije ulaska u natjecanje “Zvezde Granda” nastupala po privatnim događanjima i klubovima, ali joj je ovo glazbeno natjecanje značajno podiglo popularnost, piše Svet.rs. Inicijalna pjesma koju je snimila bila je “Za moje dobro”, koja je vrlo brzo stekla ogromnu popularnost i Tanju etablirala među istaknute mlade zvijezde. Unatoč tome što je zbog udaje i preseljenja u Australiju nakratko pauzirala karijeru, njezina je popularnost ostala nepromijenjena. Po povratku u Srbiju karijeru je nastavila upravo tamo gdje je pauzirala.

Nakon osnovne škole, Tanja je završila srednju trgovačku školu; međutim, odlučila je ne slijediti taj put karijere. Njezina strast prema glazbi nadjačala je njezino zanimanje za trgovinu, a njezini najbliži prijatelji poticali su je u tome, unatoč činjenici da se njezina obitelj nije prije bavila glazbom.

BONUS:
Anja osjeti olakšanje nakon što je sa svima podijelila svoju sreću u ljubavi s Mukijem. Iako još nije bila spremna otkriti njihove zaruke, informacija je sada vani. Podijelila je njihove prve zajedničke slike, ali joj je slučajno ostala vidljiva ruka s dijamantnim prstenom. Iako je to bio njezin vlastiti propust, ne žali. Kako je izrazila na Instagramu: “U nekom trenutku u vašem životu, netko će vas voljeti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite čekati, jer ponekad strašna osoba dobije najljepšu ljubavnu priču.”

Svima je jasno da misli na njihov odnos. No, Tanja zna da je po povratku iz Egipta čekaju izazovi, a to je razvod od Dušana. Unatoč tome što su zahtjev podnijeli još 2020. godine, proces ostaje neriješen. Dušan je taj koji koči napredak i namjerava joj otežati što je više moguće. Nisam uvjeren da će se to pitanje tako jednostavno riješiti, a koliko će to trajati ostaje neizvjesno. Međutim, jedna je činjenica jasna: kada se razvod okonča, udat će se za Muhameda.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here