Moramo da kazemo kako je vijest o nasilju nad pjevačicom odijheknula kao bomba, mnogobrojne kolege du njj donijele odluku pruziti pomoc putem društvenih mreža, istakle su kako je ona divna osoba i kako nikada sebi ne treba dozvoliti ovako nešto.

Naime, moramo da kazemo kako su ovi slučajevi na estradi jako česti, da su se brojne kolegice njene razvodile i udaljavala iz veza koje su bile teške. mnoge su imale jako velike povrede od nasilja u partnerskim odnosima, neke od njih su kako znamo Nataša bekvalac, koja je javno sve pričala. 

Svi su mislili da  Anabela Atijas ima savršen brak, ali je suprug tukao, kako je sama pričala za medije.  Goca Tržan, Miu Borisavljević, Maja Marijana, Slađana Milošević ,Mirjana Mima Bažalac i brojne druge. ovo je veliki broj ovo su one koje su smogle snage. Vidim oda je sve više i mr.tvih žena zbog ovakvih stari. Prijavite ovo!

BONUS TEKST

Od davnina su ljekovita svojstva češnjaka prepoznata kao učinkovit prirodni lijek u borbi protiv virusa i prehlada. Osobito ga je važno uvrstiti u svoju svakodnevicu tijekom zimskih mjeseci kada vladaju virusne infekcije.

Opće je poznato da se naš imunološki sustav oslanja na sposobnost tijela da se obrani od utjecaja vanjskih elemenata kako bi se zaštitio od bolesti. Češnjak (Allium sativum) je moćan saveznik u tom pogledu. Češnjak, zeljasta biljka s podzemnom lukovicom i stabljikom visokom do jednog metra, pruža pravu zaštitu. Srećom, češnjak je u našim krajevima lako dostupan za konzumaciju tijekom cijele godine.

  • Sveobuhvatne znanstvene studije pokazale su da češnjak sadrži oko 200 moćnih spojeva, prvenstveno pronađenih u lukovici, iako se cvijet, stabljika i lišće također koriste u kulinarstvu. Ovaj sastojak je bogat esencijalnim nutrijentima kao što su adenozin, alicin, aminokiseline, dijetalna vlakna, biljne masti, vitamini A, B1 i B2, vitamin C, željezo, enzimi, vitalna ulja, jod, kalij, kalcij, selen, sumpor, i fosfora. Češnjak se može uživati ​​i sirov i kuhan, što ga čini fantastičnim dodatkom raznim jelima, a istovremeno djeluje i kao prirodni konzervans koji pomaže u sprječavanju kvarenja hrane.

Povijesno gledano, Kinezi su stoljećima koristili češnjak kao temeljni sastojak raznih ljekovitih pripravaka. U našim tradicionalnim metodama liječenja, češnjak ima cijenjeno mjesto kao sveobuhvatan tretman za širok raspon zdravstvenih problema.
Češnjak je višestruki sastojak koji je postao uobičajena značajka u tradicionalnom kuhanju, cijenjen zbog svoje pristupačnosti i potencijalnih zdravstvenih koristi. Mnogi ljudi vide češnjak kao univerzalni lijek koji potiče snažan osjećaj sigurnosti. Povijesno gledano, savjetovao se i koristio kao preventivna i ljekovita tvar tijekom epidemija bolesti poput tifusa, kolere, kuge, dizenterije i gripe. Nedavno je stvoren češnjak u obliku tableta i kapsula za one koji možda ne uživaju u okusu i mirisu svježeg češnjaka.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here