• Moramo da kazemo kako s eon jako rijetko oglašava povodom bilo koje teme. Kako svi znaju da je covjek koji je pretukao ženu objavio video snimak na kome pjeva Šerif svi su počeli da ga prozivaju i govore d amu da otkaz misleći da je zaposlen kod njega i da je njegov muzičar.

  • Povodom ovih nagađanja oglasio se Šerif rekao je kako je on neko vrijeme radio sa njim ,kako su imali  iviše nego korektnu saradnju i kako nije kompetentan da komentarise sve to. Morao je kako kaže da naglasi bitnu stvar d anasilje ni u kojem slucaju ne treba da bude izbor nikome i da to nikad ne razumije niti podržava!
  • Ovo kako kažee nek je svima lekcija da se neke stvari ne mogu sakriti, a ponajviše kada ste javna osoba.

BONUS:

S dolaskom ljeta pozdravljamo ugradnju kućanskih potrepština, posebice sezonskih proizvoda poput krastavaca i rajčica. Dok supermarketi mogu nuditi ograničen izbor, tržnice predstavljaju široku paletu rajčica, zbog čega je ključno svladati vještinu odabira najboljih.

Pri odabiru rajčica preporuča se izbjegavati one s uočljivim “čašičastim” oblikom na vrhu, osim ako nisu iz specifičnih sorti poput “volovskog srca”, gdje je to obilježje uobičajeno. Nadalje, bolje je odlučiti se za rajčice koje pokazuju neke nepravilnosti umjesto ujednačenog izgleda, jer one s brazdama ili malim nesavršenostima obično ukazuju na prirodniji proces rasta i ne uzgajaju se u stakleniku.

Pri odabiru rajčica potražite one zanimljivog izgleda, nepravilnih oblika, grebena i različitih veličina. Kvalitetna rajčica često će imati primjetan zemljani miris. Za procjenu zrelosti upotrijebite osjetilo dodira; ako je koža previše čvrsta, vjerojatno nije u svojoj najboljoj zrelosti.Kod odabira rajčice ključno je brati one koje imaju blago žućkastosmeđe lišće oko stabljike jer to govori da su nedavno ubrane. Birajte rajčice koje se možda ne čine savršenim izgledom, jer često upravo neobični oblici i nedostaci daju najistinitije okuse.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here