• Moramo da kazemo kako se detalji oko njenog nestanka i nejen smrti još uvijek nisu razjasnili, svi traže objašnjenje, gdje je nestala. Ova objava je u potpunosti posvećena kako viditenestanku male djevojcice, za čijim tijelom se idaje traga. U nastavku prenosimo tekst u cijlovitosti, šta je to on izjavio o djevojcici i tijelu:

BONUS:

2. listopada 2024. pomrčina u Vagi trebala bi imati značajan utjecaj na naše odnose s drugima. Utjecaj Crnog Mjeseca sugerira da postoje skrivene i “mračne” energije u igri u našim životima koje zahtijevaju naš fokus. Koji će astrološki znakovi najjače osjetiti utjecaj Crnog Mjeseca?

Ovan, ako među vašim prijateljima ima osoba kategoriziranih kao zračni znakovi (Vaga, Blizanci ili Vodenjak), očekujte promjene u svojim odnosima. Lilith će testirati vašu otpornost dok će vam također rasvijetliti elemente koji su vam prije mogli promaknuti, uključujući trenutke izdaje ili moguće izazove u vašim vezama. Iako se često nalazite na vodećim pozicijama, ovo bi mogao biti dobar trenutak da obratite pozornost na uključenost vašeg partnera u vašu zajednicu.

 

  • Bitno je razumjeti da ne biste trebali očekivati ​​da će se vaš partner pozabaviti svim vašim osobnim izazovima. Unatoč tome, zašto ne razmisliti o preuzimanju uloge “promatrača” po prvi put? Vaga, nastavite s oprezom; utjecaj Lilith u vašem znaku mogao bi vas navesti da promijenite svoja temeljna uvjerenja.

    Možda ćete se usredotočiti na novu osobu koja, međutim, možda neće u potpunosti odgovarati vašim vrijednostima. Zbog toga bi vaš partner mogao dovesti u pitanje vašu vjernost, što bi moglo izazvati skandal s nekim s vašeg posla. Crni Mjesec u znaku Riba proći će kroz vašu zonu tjeskobe i zamršenosti, stvarajući varljive “probleme” i obrasce mišljenja.

Na primjer, mogli biste se početi bojati prihvaćanja financijske pomoći od svog partnera ili oslanjanja na pomoć drugih. Ovaj strah može stvoriti percipirani rizik za vašu dobrobit, uzrokujući da oklijevate u pokazivanju sebe, osobito u vrijeme kada ste ranjivi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here