• Evo kakva je realnost u vezi s rodbinskim vezama kreativnog direktora “Granda”!Danijel, sin pjevačice Suzane Jovanović, 20. svibnja 2022. stao je na “ludi kamen”. Potom se vjenčao s partnericom Tijanom, a veliko slavlje priredilo se u popularnom beogradskom baru. Iako je dijete iz Suzanina prvog braka, Danijela je suprug Saša Popović prigrlio kao sina.

  • Tu poruku prenosi i slika s Danijelovog vjenčanja koju je podijelila Aleksandra, kćerka Suzane i Saše. Nakon toga, Suzana, Aleksandra, Saša, Danijel i Tijana zajedno su pozirali sa osmjesima, dok je Popović uz emotikon crvenog srca uključio riječ “family” na engleskom. Ispod teksta možete pogledati obiteljsku fotografiju: Inače, Suzana je ranije spomenula sinovo vjenčanje, a potom otkrila da tog dana uopće nisu razmišljali o Danijelovom biološkom ocu.

Ne, nismo ga uopće uzeli u obzir. Dugo godina nismo bili u kontaktu s njim. Ni sada se nije javio, a sumnjam da će ikad. Za Danijela Sale nije bio samo kolega nego i otac i prijatelj; sve što zna, naučio je od njega. Sale ga je naučio pravim vrijednostima, a sve što danas ima je zahvaljujući Saletovom utjecaju. Njihov odnos izgrađen je na poštovanju i ljubavi. Iako je tuđe dijete, kao što sam već spomenula, pravog oca ne definira biološka povezanost, već onaj tko dijete odgaja, vodi i oblikuje u čovjeka, rekla je Susana.

Suzana je ispričala i kako su se osjećali povrijeđeni natpisima i pričama o njihovoj zaradi od vjenčanja.Za početak, pričati o brojkama prilično je odbojno, pogotovo kad se saznalo da su djeca za vjenčanje dobila darove u ukupnoj vrijednosti od 100.000 eura! Nema sumnje da stvarni iznos nije ni blizu te brojke. Osim toga, naišao sam na tvrdnju da djeca zajedno imaju “pet dana škole”. Moram naglasiti da su naša djeca dobro odgojena. Danijel je završio studij tonske tehnike u školi u Ljubljani, dok je njegova šogorica diplomirala na Ekonomskom fakultetu. Oni su obrazovani akademski pojedinci sa završenom srednjom školom i nevjerovatno je zlobno davati takve izjave – rekla je tada Suzana za “Blic”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here