• Kosta K, mladić za kojeg se vjeruje da je umiješan u jedan od najgnusnijih zločina u srpskoj povijesti, završio je školovanje s hvalevrijednim uspjehom.

Raspolažemo najnovijim detaljima o školovanju mladog počinitelja, koji izazivaju sumnju u njegovu završenost. Ovaj dječak je uspješno završio svoje školovanje u lipnju ove godine, postigavši ​​hvalevrijedne rezultate. Zakonski gledano, svaki pojedinac ima pravo završiti svoje školovanje. Međutim, ostaju neizvjesnosti u vezi s njegovim napredovanjem kroz sedmi razred, osobito jer je zahtijevao završetak svojih online tečajeva. Ističe se Osnovna škola “Dr. Dragan Hercog” kao jedina osnovna ustanova u zemlji u kojoj prosvjetni radnici posjećuju učenike u njihovim domovima, ali iu bolnicama, uključujući i onkološke ustanove.

Nastava se izvodi za djecu koja su na liječenju ili imaju smetnje u razvoju jer je školovanje obavezno. Iz neodređenih razloga, online nastava nije bila ponuđena; ali je u junu dobio literaturu i uradio testove iz svih predmeta, čime je završio nastavu, rekao je Rajko Nedić u emisiji “Puls Srbije” na Kurir TV.

Podsjećamo, maloljetni optuženi za ubistvo danas je dao iskaz u postupku protiv svojih roditelja Miljane i Vladimira Kecmanovića. Ovo svjedočenje dogodilo se u prisutnosti psihijatra, a dječak je smješten u osamljenu sobu kako bi se spriječila bilo kakva interakcija s roditeljima i obiteljima žrtava.

Iako njegovo svjedočenje nije objavljeno, otkriva se da je dječak odgovarao na upite tužitelja i odvjetnika koji zastupa roditelje.Suđenju je danas prisustvovala majka Miljana Kecmanović sa svojim odvjetnikom, koja je prethodno odbacila bilo kakvu odgovornost za incidente u koje je upleten njen sin na prošlom ročištu. Suočava se s optužbama za ilegalno posjedovanje oružja jer je njezin DNK identificiran na određenom komadu streljiva. Nasuprot tome, njezin suprug Vladimir suočen je s strožom optužnicom za kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

Moramo da kazemo kako je ovo desavanje nešto što je pogodilo ne samo Srbiju nego i dalje i kako se svi mole da se ovakvo nešto nikada ne ponovi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here