• Opće je poznato da je Salvetta postala majka u dobi od 52 godine; međutim, njezin je partner otišao, ostavljajući joj isključivu odgovornost odgoja njihovog djeteta, koje je znatno mlađe od nje. Ljiljana Jakšić, koju zbog uloge u “Kursadžijama” od milja zovu Salveta, uživa veliku popularnost kod domaće publike.

Ipak, Ljiljan to nije spriječilo da osjeti duboku radost jer joj se naposljetku ispunila dugogodišnja želja da postane majka. Glumica je ranije napomenula da je njezin značajno mlađi partner odustao od uloge nakon što je prepoznao da je ona ostvarila svoje želje. Nakon tog trenutka svaki pojedinac je krenuo svojim putem.

Iako ga ne smatram odgovornim, borim se da shvatim njegove postupke; nitko se ne bi trebao osjećati prisiljenim prihvatiti obveze roditeljstva. Daria je proslavila dolazak svoje kćeri Ljiljane, koja je nakon toga u svom djetetu pronašla duboki izvor snage i motivacije. Iako se Ljiljana suočila sa značajnom životnom tranzicijom kada je njezin partner otišao u posebno osjetljivom razdoblju i suočila se s nepredviđenim otkrićem svoje trudnoće, doživjela je neizmjernu radost rođenjem svoje ljupke djevojčice.

Duboka sreća i radost koje sam osjećala usadile su u mene iskreno uvjerenje da će moja trudnoća teći bez komplikacija i da ću za nekoliko mjeseci ljuljati svoje dijete u naručju. Nažalost, mnoge se žene tijekom trudnoće susreću s raznim izazovima. Zadržala sam svoje profesionalne obveze do osmog mjeseca i nisam uzela porodiljni dopust. Samo mjesec dana nakon poroda, nastavila sam raditi, potpuno obuzeta brigom hoću li moći stati u skadarsku nošnju.

Prema riječima ove hrabre samohrane majke, kako je prenijela za Blic, sve druge stvari, pa i one koje se tiču ​​njenog partnera, bile su manje važne. Glumica je osigurala da Daria ima pristup svim potrebnim namirnicama, čime je ublažila svaki osjećaj odsutnosti u vezi s očinskom figurom u svom životu. Kako vrijeme prolazi, Daria sazrijeva u izvrsnu i oštroumnu mladu ženu, dok Ljiljana odlučuje suzdržati se od razgovora o bivšem partneru ili primjedbi na njegove izrazito neviteške izbore.

Ne smatram se nekim tko je zaokupljen procjenom svojih misli; zapravo, nemam nikakvu želju suočiti se s njima. Izbori koje donose drugi spadaju u njihovu vlastitu nadležnost, dajući im ovlast da odluče hoće li nešto poduzeti ili se suzdržati od toga, što ostaje osobna briga. Bez sumnje, ovo odražava jedan od težih elemenata života; takve situacije su univerzalno iskusne. Pojedinac se mora suočiti s tim pojavama, prepoznati ih i napredovati. Kao što je prije nekoliko godina izjavila Ljiljana Jakšić, prihvaćanje je bitan element ovog procesa.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here