• Video koji prikazuje stranog radnika brzo je postao popularan na društvenim mrežama, izazvavši neobuzdani smijeh gledatelja. Razumije se da se unutar internetskih zajednica često vode rasprave oko gastarbajtera u Srbiji i na Balkanu, koje često izazivaju različite reakcije. Nedavno se na X platformi pojavio novi video koji prikazuje čovjeka koji pokušava naručiti u restoranu brze hrane.

Uložio je znatne napore da artikulira svoje želje različitim sredstvima. U svojim pokušajima da postigne obostrano prihvatljivo rješenje sa zaposlenicima fast fooda, na kraju je uspio. Njegova komunikacija započela je duhovitom opaskom: “Brate, ne razumijem tvoj srpski.” Prisutni su prepoznali njegov naglasak i brzo zaključili da je iz Sjeverne Makedonije. Pretpostavlja se i da je riječ o kadroviku koji je tek nedavno spoznao svoj srpski identitet. Ispod ovog teksta nalazi se video; slobodno procijenite i stvorite svoje mišljenje.

Video pogledajte klikom OVDJE.

BONUS:
Metode za smanjenje viška mašćenja kose:

Smanjenje učestalosti pranja: Razmislite o postupnom smanjivanju učestalosti pranja kose. Ako vaša rutina uključuje svakodnevno pranje, pokušajte prijeći na pranje svaki drugi dan, a zatim svaki treći dan. Ovaj pristup će omogućiti vlasištu da se prilagodi i smanji proizvodnju sebuma. Odabir prikladnog šampona: Odlučite se za šampone posebno namijenjene masnoj kosi, osiguravajući da su nježni i da ne iritiraju vlasište. Preporučljivo je izbjegavati proizvode koji sadrže teška ulja ili silikonske komponente.

Temeljito isperite kosu: važno je osigurati da su i šampon i regenerator potpuno isprani s vaše kose. Ostaci proizvoda mogu rezultirati nakupljanjem, što može otežati kosu i doprinijeti masnom izgledu. Koristite suhi šampon: Suhi šampon služi za upijanje viška masnoće između pranja, a istovremeno daje volumen i revitalizira kosu bez potrebe za čestim pranjem. Ograničite učestalost češljanja: Pretjerano četkanje može provocirati žlijezde lojnice i rasporediti masnoću duž vlasi, što rezultira povećanim mašćenjem.

Održavajte uravnoteženu prehranu: Konzumacija prehrane koja obiluje voćem, povrćem i zdravim masnoćama može pomoći u održavanju ravnoteže vaše kože i kose. Preporučljivo je ograničiti unos masne i prerađene hrane. Isperite hladnom vodom: Dok topla voda može aktivirati žlijezde lojnice, hladna voda pomaže u zatvaranju pora i smanjenju masnoće.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here