• Mladić optužen za tragične događaje u školi “Vladislav Ribnikar” zaprepastio je sve prisutne na današnjem suđenju.Kako neslužbeno javlja Informer, dječak je tijekom svjedočenja navodno odgovornost za masovno ubojstvo koje se dogodilo 3. svibnja prebacio na svoje roditelje. Izvor povezan sa sudskim krugovima ukazuje na to da je dječak tvrdio da je njegova majka stalno vršila pritisak na njega da bude istican u svim aspektima.

Prema izvoru Informera, on je naveo da su njezini česti napadi bijesa i vikanje na neispunjena očekivanja bili ključni faktori koji su na kraju utjecali na njegovu odluku da počini tragični čin.Štoviše, izvor navodi da je dječak izazvao pomutnju u sudnici govoreći o svom ocu. On je zapravo svu krivnju prebacio na svog oca, ističući kako se zločin ne bi dogodio da on nije imao pristup svom pištolju, navodi izvor.

Danas je prvi put maloljetni prijestupnik izveden iz ustanove u kojoj boravi kako bi se suočio s obiteljima svojih žrtava. Naknadno ročište zakazano je za 17. listopada na Posebnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Važno je napomenuti da je danas nastavljeno suđenje maloljetniku koji je izvršio masovno ubojstvo u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” 3. maja, kao i postupak protiv njegovih roditelja, piše Srbijadanas.

Kako javlja srbijanski Danas, dječaku su pitanja postavljali sudac, tužitelj, odvjetnici oštećenih i član obitelji žrtve. Maloljetnik je iskaz dao iz sudnice, iza govornice, jer ne posjeduje oznaku posebno osjetljivog svjedoka.

  • DODATNI TEKST

    Masna kosa čest je problem s kojim se susreću brojni pojedinci, a karakterizira ga nakupljanje sebuma, prirodnog ulja koje stvaraju žlijezde lojnice smještene na tjemenu. Iako sebum igra ključnu ulogu u očuvanju i kose i kože, prekomjerna proizvodnja može rezultirati masnim izgledom kose, otegnutom i bez vitalnosti.

    Prekomjerna proizvodnja sebuma: Hormonalne fluktuacije značajno utječu na regulaciju sinteze sebuma. Varijacije u razinama hormona, kao što se vidi tijekom puberteta, trudnoće ili menstruacije, mogu rezultirati pojačanim lučenjem masti.

    Redovito pranje kose može se činiti kontraintuitivnim; međutim, pretjerano čišćenje može dovesti do povećane proizvodnje sebuma od strane lojnih žlijezda. Često pranje eliminira prirodna ulja, potičući vlasište na stvaranje dodatne masnoće kako bi nadoknadilo nedostatak.

Neprikladni proizvodi za kosu: Primjena teških ili masnih formulacija, uključujući posebne regeneratore i serume, može dovesti do otežavanja vaše kose i pridonijeti povećanom mašćenju. Nadalje, korištenje proizvoda koji su pretjerano oštri za vašu kosu može rezultirati suhim vlasištem, što dovodi do povećane proizvodnje sebuma.

Česta manipulacija kosom, poput stalnog dodirivanja ili češljanja, može rezultirati prijenosom ulja s ruku na kosu, što dovodi do ubrzanog početka mašćenja. Osim toga, genetski čimbenici igraju značajnu ulogu; osobe čiji roditelji imaju masnu kosu sklonije su pokazivati ​​sklonost prekomjernoj proizvodnji sebuma. Nadalje, prehrana bogata masnom, prženom i začinjenom hranom također može pogoršati stanje masne kože i kose.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here