• Prema riječima bosanskohercegovačkog meteorologa Nedima Sladića, poznatog, vrijeme će se za nekoliko dana dosta promijeniti. Rekao je da je 1. prosinca prvi dan proljeća, a temperatura se penje i do 20 °C. U srijedu prijepodne u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Poslije će početi padati snijeg ili susnježica.

Naprotiv, slaba kiša padat će u južnim dijelovima zemlje. U drugoj polovici dana naoblaka u padu. Vjetar jak, smjer sjever do sjeverozapad. U narednom razdoblju povećanje naoblake najprije bi trebalo biti ostvareno na jugozapadu, što može donijeti oborine uglavnom u Hercegovini, a zatim u sjeverozapadnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima.

U narednom periodu u Bosni i Hercegovini će biti naoblačenje. Nakon toga će početi padati kiša. Najviše oborina trebalo bi biti u Krajini, koja se nalazi u jugozapadnom dijelu zemlje. Temperatura bi trebala oscilirati između 10 i 17°C. Moramo priznati da se radi o popriličnom kolebanju temperature, što svakako ne ide u prilog razvoju svih vrsta viroza za koje vjerujemo da nas upravo čekaju.

  • bonus:
    Svi znamo da se parovi sve više razvode i da mladi sve manje stupaju u brak, danas ćemo vam objasniti razloge zašto je tome tako. . Pojedinac, neženja ili stara djevojka, bila bi sudbina osobe koja bi napunila 25 godina i nije sklopila vjenčanje. Društveni se krajolik tako dramatično promijenio u odnosu na prošlu generaciju, samo rijetki u svojim dvadesetima biraju vjenčati se.

    Ima ih čak i značajan broj samaca u tridesetima. Razlozi za ovaj trend su sljedeći: “Još se nije probudio.” Jedan od glavnih razloga zbog kojih se suvremeni muškarci plaše rano stupati u brak je pokroviteljstvo roditelja i nedovoljno razvijen osjećaj muškosti, točnije spremnost na prihvaćanje obiteljskog života i obaveza.Osjećaju da su još premladi za udaju i da su takoreći nečim “okovani” do kraja života. Loše iskustvo Čak i u nedostatku braka, muškarac može imati loše iskustvo u dugotrajnoj vezi koja je pošla po zlu. Iz ove zlosretne veze u njemu može izrasti strah da će brak nametnuti obvezu da živi sa ženom i, zauzvrat, suzdržati se od sklapanja obveze.

Štetan utjecaj majke. Na osobni život muškarca može negativno utjecati njegova majka, posebno u pogledu njegovih roditelja.Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić ističe da će velike promjene vremena trajati svega nekoliko dana. Nadajući se da će prvi dan prosinca sa sobom donijeti proljeće i dovesti temperaturu do 20°C. U srijedu prijepodne u Bosni i Hercegovini bit će pretežno oblačno vrijeme, a kasnije će početi snijeg ili susnježica.

Naprotiv, slaba kiša bit će samo ponegdje u južnim predjelima zemlje. U drugoj polovici dana slabit će uz jak vjetar, sjeverni i sjeverozapadni. U narednom razdoblju, također sa jugozapada, očekuje se oblačno vrijeme s uglavnom padalinama u Hercegovini iu sjeverozapadnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima.

  • U narednom periodu u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme uz pojačanu kišu. Najveće količine kiše očekuju se za područje Krajine, koja se nalazi u jugozapadnom dijelu zemlje. Temperature bi se trebale kretati između 10 i 17°C. Ovo je velika promjena temperatura, sigurno nije dobra za evoluciju raznih virusa za koje vjerujemo da nas sada čekaju.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here