• Zajednica Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića traje više od četrdeset godina. Glumica i scenaristica doživjeli su duboku ljubav u nježnoj dobi, koja je kulminirala rođenjem kćeri Kaline, koja je utjelovljenje njihove ljubavi.

S obzirom na njihove zajedničke umjetničke sklonosti, nije teško pojmiti trajnu vezu koja je Sinišu i Ljilju godinama spajala, njegujući njihov skladan odnos.U početku, njihova zajednička strast prema pisanoj i izgovorenoj riječi povezuje umjetnički par.

Dakle, duboka ljubav prema kazalištu, prema dramskoj umjetnosti, prema autentičnosti, a nedvojbeno i duboka ljubav prema nasljednici i njezinim unukama Mioni i Aniki, kojima posvećuju sve svoje slobodno vrijeme.Iskreno govoreći, zajednica Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića daleko je od savršene.

Psiholozi tvrde da je gore spomenuti oblik savršenstva u konačnici nedostižan, što su priznale i glumica i svestrani pojedinac, što ih je dovelo do međusobnog usmjeravanja snaga i nedostataka.

Kompromis im je temeljni instrument, uz ljubav i poštovanje; tako, dok Siniša nalazi utjehu u svom domu u blizini Beograda, uživajući u prirodi i baveći se pisanjem, Ljiljana kreće na putovanja sa svojim prijateljima.Tvrdi da to hrani njezin duh, a radost istraživanja zadivljujućih krajolika s lakoćom prenosi kćeri i unucima s kojima je nedavno krenula na putovanje.Na temelju slika, čini se da se ugodna grupa nalazi u Italiji.

  • BONUS:
    Svakog dana intenzivno čistimo svoje domove, marljivo ribamo i dezinficiramo istaknute površine kao što su televizori, pećnice i radijatori. Ipak, jedna od najvažnijih površina – zidovi – često izmiče našoj pažnji. Danas vam nastojimo pružiti uvide u pojednostavljenje ovog zadatka, čime ćemo uštedjeti vrijeme i istovremeno osigurati da vaši zidovi zadrže besprijekoran izgled.

    Prolaskom vremena, zidovi će neizbježno dobiti sivkastu nijansu, bez obzira na vrstu boje koja se koristi; osim toga, pušenje u zatvorenom može rezultirati žućkastom nijansom. Prije kupnje kante boje i potrebnih alata za osvježenje vašeg okoliša, razmislite o izvođenju temeljitog čišćenja koristeći samo tri uobičajena kuhinjska predmeta.

U posudi pomiješajte vodu, sodu bikarbonu i veliku količinu dezinficijensa. Koristeći valjak koji se obično koristi za žbukanje zidova, uronite ga u ovu otopinu i ravnomjerno nanesite po cijeloj površini. Ovaj se postupak može ponoviti ako je potrebno. Zidovi ne samo da će djelovati pomlađeno, već će i ispuštati ugodan miris. Nadalje, kreatori ovog “uradi sam” lijeka tvrde da učinkovito uklanja mrlje od dječjih bojica i flomastera.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here