• Naslov ukazuje na to da je razotkrivena skrivena priča koja traje 40 godina, što je pojava koja se s vremenom čini neizbježnom. Jedna od najznačajnijih tajni Anne Bekute napokon je razotkrivena. Kao renomirana pjevačica, Ana je iznimno mlada postala majka, a sina Igora Polića rodila je sa samo 17 godina. Mediji su proveli istragu koja je razotkrila teške muke koje je proživjela s ocem svog djeteta.

  • Prema izvješćima, obitelj njezina dečka izrazila je protivljenje njoj, naposljetku je povukla svoju podršku. I njezin život i život njezina nerođenog djeteta bili su suočeni s prijetnjama. Pokazujući nevjerojatnu snagu i hrabrost, personificirala je bit prave lavice, neumorno se zalažući za svog sina do svojih posljednjih trenutaka. Svima je očito da je Annina ljubav bila duboka i iskrena.
  • Sadašnja situacija je evoluirala, jer se Anna ponovno ujedinila sa svojim sinom, što je dovelo do njezine transformacije u radosnu i ispunjenu osobu koja je odlučila ostaviti po strani svoju prošlost i potpuno prigrliti život. Ana Bekuta, izvornog imena Nada Polić, ugledna je srpska pjevačica narodne muzike, rođena 6. rujna 1959. godine u Banji kod Priboja. Živi i radi u Beogradu.

Tijekom svoje opsežne karijere, koja traje više od četiri desetljeća, producirala je 18 studijskih albuma uz isto toliko kompilacijskih albuma. Ana je svoj talent pokazala na brojnim koncertima u Srbiji i inozemstvu, a svojim je nastupima uveličala brojne festivale. Od 2014. godine stalna je članica žirija televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”.

Što se tiče ranog života, Nada Polić, umjetnički poznata kao Ana Bekuta, rođena je 1959. godine u Banji kod Priboja. Unatoč svakodnevnim nedaćama povezanim s neimaštinom, njezina majka Milica, koja je radila kao kuharica, i njezin otac Branko, poljoprivrednik, nastojali su svojim kćerima osigurati respektabilan životni standard.

Ana, poznata i kao Nada, ima dvije mlađe sestre, Dobrilu i Milinu. U dobi od sedamnaest godina zatrudnjela je nakon kratke veze s muškarcem čiji je identitet odlučila ostati anoniman. Zbog mladosti i nezrelosti supružnici su se razišli, ostavljajući Nadu da sama snosi sve obveze. Njezine prve godine karakteriziraju zahtjevi za mijenjanjem pelena i borba s nepredvidivom budućnošću. Pritisci njezinih roditelja, uz zabrinutost oko društvenog suda, natjerali su je da dijete smjesti u ustanovu za nezbrinutu djecu koja se nalazi u Zvečanskoj ulici.

Nada, poznata kao Ana, ima dvije mlađe sestre, Dobrilu i Milinu. U dobi od sedamnaest godina doživjela je neplaniranu trudnoću nakon kratke veze s muškarcem čiji je identitet odlučila zadržati u tajnosti. Par se zbog mladosti i nezrelosti razišao, ostavljajući Nadu da sama snosi sve obveze. Njezine prve godine obilježene su izazovima mijenjanja pelena i hvatanjem u koštac s neizvjesnom budućnošću. Pod pritiskom roditelja i zabrinuta za osudu društva, na kraju je donijela tešku odluku da svoje dijete smjesti u ustanovu za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj ulici.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here