• Kreativni direktor “Granda” svojom je neočekivanom odlukom zanijemio mnoge pojedince. Popović danas je jedna od najutjecajnijih i najbogatijih osoba u industriji zabave.Osim imovine navedene u njegovoj imovinskoj kartici, Popović je prošle godine sve iznenadio otkrivši i kupnju grobne parcele, odabrane posebno za značajan datum – njegov rođendan.

Suzdržavam se od slavlja, jer više ne obilježavam svoj pedeseti rođendan. Posljednja prilika koju sam priznao bila je kad sam napunio 50 godina. Samim tim, ovaj dan mi donosi duboku tugu, jer svake godine 24. travnja sve više starim i sve sam bliži stjecanju zemljišne čestice za tri osobe, istaknuo je Saša Popović i dodao:

  • Izazovno je; Osoba koja navrši 100 godina nije se bavila radom u “Grandu” niti je sarađivala sa pjevačima. Napomenuo je da to u to vrijeme nije bio lak pothvat.
    Saša Popović, kreativni direktor i osnivač “Grand produkcije”, zbog zdravstvenih problema nije mogao doći na otvaranje sezone natjecanja “Zvijezde Granda”. U svjetlu raznih spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju, oglasila se Vesna Milanović, voditeljica i predstavnica za odnose s javnošću “Granda”, koja je razjasnila Popovićevo stanje i nagovijestila da će se on uskoro vratiti profesionalnim obavezama.

Uskoro očekujemo dolazak Sashe. Trenutno je trenutno odsutan zbog zdravstvenih razloga; međutim, uskoro će nam se pridružiti i pružiti vam sve relevantne informacije o tom pitanju. Saša ostaje dobro informiran; mi u “Grand produkciji” nismo poduzimali nikakve aktivnosti bez Popovićevog nadzora. Održavamo svakodnevnu komunikaciju, dobivamo njegovo odobravanje ili negodovanje na temelju naše razine profesionalnosti. Budite sigurni, on je obaviješten o razvoju događaja, a njegov tim marljivo nadzire i izvršava svoje obveze, rekla je Vesna, a zatim dodala:

  • Trenutno nije hospitaliziran. Tijekom ljeta posvetio je značajan trud, audicije u Beogradu, Nišu, Tuzli i Sarajevu, pedantno se pripremajući za cijelu sezonu. Ta priprema traje do trenutka kada kandidati moraju biti eliminirani, kako je nedavno izjavio Milanović.Zanimljivo je da je ovo prvi put da Popović nije predgrupa za natjecanje popularne glazbe, što je uloga koju je obavljao posljednja dva desetljeća.

Operirao sam žučni mjehur. Nakon obavljene magnetske rezonancije utvrđeno je da je nužan operativni zahvat na koji sam bez odlaganja pristupio. Dakle, po tom pitanju sada je sve u redu, rekao je tada Saša, dodajući da je trenutno sve u optimalnom stanju.

Doista, čim budem mogao nastaviti s radom, stvari će se posložiti kako treba. Išao sam na te preglede preventivno i strogo sam se pridržavao svih preporuka liječnika, dodao je Popović.

Direktor “Granda” pripremio je novi testament. Nekoliko mjeseci prije toga doživio je manju nezgodu koja je rezultirala slomljenom nogom, zbog čega je morao koristiti gips u trajanju od šest tjedana. Zbog zdravstvenih komplikacija, Saša je odustao od fizikalne terapije u srbijanskim toplicama, već je potražio njegu i liječenje u inozemstvu.

Njegovi najbliži ostali su zatečeni kada je, kako kaže izvor upoznat s obitelji Popović koji je razgovarao sa “Starom”, Saša obavijestio Suzanu Jovanović da je izmijenio oporuku koju je sačinio prije nekoliko godina.Prepoznajući brzi protok vremena u kojem živimo, Popović je odlučio osigurati budućnost svojoj obitelji pružajući im zaštitu i podršku koju s pravom zaslužuju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here