• Krajem prošle godine pjevačica Marija Šerifović dočekala je rođenje sina Marija. Potomka Marije Šerifović na svijet je donijela surogat majka, a identitet djetetova oca bio je tajna sve do nedavno, kada je pjevačica otkrila neke detalje u vezi s njim.Prilikom gostovanja u emisiji “Amidži show” voditeljica Marija iskreno se osvrnula na ovu temu.

Postoje stvari o kojima ne mogu govoriti i o kojima se moram suzdržati zbog postojanja potpisanih sporazuma; nikad se ne može biti siguran hoće li se ove informacije prevesti, što bi potencijalno moglo dovesti do tužbe u iznosu od deset milijuna dolara ili možda čak i više. “On je užasan dasa, Europljanin”, primijetila je.Marija je progovorila o ocu svog sina, a potom se osvrnula i na odgoj nasljednika. Izjavila je da će, ako stekne doktorat, živjeti na Beverly Hillsu; nasuprot tome, da on odluči postati automehaničar, ona bi mu kupila cijeli Toshin bunar. Stoga je izrazila svoju jednaku sreću u oba scenarija.Naknadno je shvatila da se surogat majčinstvo u Sjedinjenim Državama ne smatra tabu temom.

Od 2014. godine živim u Americi, što je tada bilo malo važno. Zbog vremenskog ograničenja, dublja rasprava nije izvediva; međutim, vjerujem da bi dijeljenje mojih iskustava moglo biti korisno za druge, a vrlo je vjerojatno da i hoće. Svaki korak koji sam poduzeo temeljio se na preporukama najistaknutijih liječnika u Sjedinjenim Državama u tom razdoblju. U svom jedinom intervjuu rekla sam da je to, nakon nekoliko neuspješnih pokušaja, jedino održivo rješenje – dalje je elaborirala Marija:

  • Jako me uznemiruje što na Balkanu, usprkos najvećem poštovanju svih razumnih i civiliziranih pojedinaca, ima onih koji ostaju neaktivni. Sa svog položaja u Americi, nalazim se kako se sunčam dok pregledavam izvještaje u novinama, emisijama i jutarnjim programima koji opisuju kako pojedinci izvještavaju o ženi koja je navodno vezana za radijator, prikazujući je kao žrtvu maltretiranja. Kako to može biti? Poštovane kolegice i kolege, takve stvari su opsežne procedure koje zahtijevaju tisuće dokumenata i potpisanih ugovora. Moju surogat majku svakodnevno su masirali, a bila je prisutna i kućna pomoćnica… Ova situacija se ne odnosi na ropstvo, kako je Maria tada primijetila.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here