• Mediji su objavili da su voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra navodno u procesu razvoda; međutim, glumac se u svojoj jedinoj izjavi za javnost suzdržao od potvrde ili demantiranja ovih tvrdnji.

Par nastavlja održavati svoju povezanost na platformama društvenih medija i nije izbrisao zajedničke fotografije snimljene tijekom njihovog obiteljskog veselja.Posebno se ističe fotografija vesele obitelji snimljena prije nepune dvije godine, ispod koje je Sandra uoči Nove godine zabilježila:

Prošla je 2022. godina. Dok gledam unaprijed u 2023., ne predviđam da ću išta nabaviti; nego nastojim zadržati ono što mi je drago — svoju zajednicu i svoju radost. U 2023. željno iščekujemo priliku da se povežemo s vama!
Što je Kalinić zamjerio razvodu? Vrijedi napomenuti da su se domaći mediji raspisali o skorom razvodu voditelja Milana Kalinića.

Ovom prilikom pozvali smo Milana da se izjasni, na što je on odgovorio:Uzdržavam se od bilo kakvih komentara na tu temu“, rekao je Milan za „PulsOnline.rs“. Od 2006. godine Milan i simpatična Sandra u braku su ponosni roditelji dvoje djece: kćeri Tee i sina Vuka.Prema tvrdnjama izvora Informera, Milan je napustio zajednički stan.

bonus:
U sljedećem dijelu današnje rasprave opisat ćemo različite primjene NIVEA kreme. Ova krema služi za poboljšanje dobrobiti kože, kose i tijela. Autor ističe kako NIVEA krema predstavlja praktičnu i isplativu alternativu skupljim kozmetičkim proizvodima.

Za izradu hranjive maske za lice preporučljivo je pomiješati NIVEA kremu s vitaminom E. Ova moćna kombinacija pruža koži dubinsku hidrataciju, smanjuje vidljivost bora i povećava elastičnost. Preporuča se da se maska ​​nanese na temeljito očišćenu kožu, osiguravajući potpunu pokrivenost lica, posebno na osjetljivom području oko očiju.

  • Za najbolje rezultate masku je potrebno nježno umasirati u kožu dok se potpuno ne upije. Preporuča se kombinirati NIVEA kremu s ekstra djevičanskim maslinovim uljem kao rješenje za ublažavanje bora i bora. Ova formulacija pruža hidratantne i umirujuće učinke, a istovremeno pomaže u borbi protiv vidljivih učinaka starenja. Za nanošenje smjesu rasporedite po licu i vratu, ostavite da odstoji pet minuta prije ispiranja.
  • Povoljna alternativa skupim kozmetičkim proizvodima namijenjenima smanjenju bora i podočnjaka je primjena mješavine koja sadrži NIVEA kremu i fino mljevenu kavu. Za provedbu ovog tretmana, masku treba nanijeti na kožu, pustiti da stoji određeno vrijeme, a zatim isprati toplom vodom. Zanimljivo je da autor ističe jednostavnost i dostupnost ove metode.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here